Dan općine Nuštar, priznanja najupješnijima

Dan općine Nuštar, priznanja najupješnijima

ustupljena
5.10.2024., 23:50
DAN OPĆINE I DANI OBRANE NUŠTRA

Priznanja vrhunskim sportašima. Predsjednik Zoran Milanović nazočio na svečanoj sjednici

U Nuštru je, u subotu, svetom misom zadušnicom u spomen na sve poginule, preminule i nestale hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata u mjesnoj crkvi sv. Duha, započeo program obilježavanja Dana obrane Nuštra, kao i Dana Općine Nuštar.

Kod spomenika obrane Nuštra položeni su vijenci i zapaljene svijeće, a središnji program nastavljen je u Domu kulture svečanom sjednicom Općinskog vijeća na kojoj je nazočan i predsjednik RH Zoran Milanović. Nakon obraćanja predsjednika Općinskog vijeća Darka Čuljka i općinskog načelnika Hrvoja Drinovca, uručena su priznanja za 2024. godinu, a među dobitnicima su i vrhunski sportaši.

Dobitnici priznanja Općine Nuštar su atletičarka, svjetska viceprvakinja na 100 metara Mia Wild, kontakt policajac Dragan Jakopiček, promicatelj teniskog sporta Nikola Mihaljević, europski doprvak u Jiu jitsu Leon Dolić, izuzetni strijelac i član Streljačkog kluba "Nosteria" Marko Grec i najuspješniji paraplivači Ana Marija Kovač i Jan Tomašević, članovi Plivačkog kluba Cibalae Vinkovci.