USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
2.10.2024., 20:16
ŽUPANIJSKI SUSRET PJEVAČKIH ZBOROVA UMIROVLJENIKA

Domom se orila pjesma osam zborova

VELIMIROVAC

U Društvenom domu ''Stjepan Pintarić'' u Velimirovcu održan je susret pjevačkih zborova umirovljenika Osječko-baranjske županije u povodu Međunarodnog dana starijih osoba. Domaćin i organizator susreta bila je Gradska udruga umirovljenika Našice, čiji je predsjednik Ivica Kozina poželio dobrodošlicu, istaknuvši kako je riječ o lijepom događaju koji slavi zajedništvo i druženje. Zahvalio je Gradu Našicama i Turističkoj zajednici na pomoći i potpori u realizaciji glazbenog susreta zborova.
Susret je otvorio gradonačelnik Krešimir Kašuba naglasivši kako je ponosan na našičku udrugu umirovljenika s više od 500 članova. ''Gradska udruga umirovljenika Našice iznimno je aktivna i prepoznatljiva po svojim društvenim i sportskim aktivnostima. Zahvaljujem umirovljenicima na svemu što čine za naš grad'', rekao je gradonačelnik Kašuba.
Nastupili su pjevački zborovi umirovljenika iz Antunovca, Belišća, Čepina, Donjeg Miholjca, Đakova, Našica i Osijeka, te gostujući KUD umirovljenika iz Jastrebarskog. 

USTUPLJENA FOTOGRAFIJA