ustupljena
23.9.2024., 19:18
Osvojili tri naslova prvaka

Fantastičan uspjeh AK-a “Panonija” na 4. Prvenstvu Hrvatske

NAŠICE

Na završnici sezone 4. Prvenstva Hrvatske u karting slalomu za vozače uzrasta od 10 do 15 godina, koja je održana u garažama centra Westgate u Zagrebu, briljantan uspjeh ostvarili su članovi i članice AK-a Panonija Našice.

Lea Gašparić postala je državna prvakinja u kategoriji 10 - 13 godina i viceprvakinja u ukupnom poretku. Naslov državne prvakinje u kategoriji 14 - 15 godina i brončanu medalju u ukupnom poretku osigurala je Sara Glasovac. Na prvom mjestu sezonu u karting slalomu u kategoriji 14 - 15 godina završio je i Thomas Orban Sauer.

Izvrstan uspjeh ostvarila je i Jelena Bijuklić, koja je osvojila treće mjesto u kategoriji 14 - 15 godina. Za našički AK Panonija natjecao se i Mateo Glasovac, koji je karting sezonu okončao na osmom mjestu u kategoriji 14 - 15 godina. ''Auto klub Panonija postigao je povijesni uspjeh na prvom sustavnom natjecanju u karting slalomu na državnom prvenstvu. Ovo natjecanje bit će zapamćeno kao velik iskorak za mali klub, koji se, unatoč ograničenim financijskim sredstvima, uspio plasirati među najbolje u državi. Klub je dokazao kako se predanošću i radom može ostvariti veliki uspjeh'', navode iz AK-a Panonija Našice.

Valja istaknuti kako će Sara Glasovac i Thomas Orban Sauer predstavljati Hrvatsku na natjecanju u Španjolskoj krajem listopada.