STARA JOŠAVA- RUJAN 2024. -Vesni knjiga kao najljepši poklon
ustupljena
12.9.2024., 19:43
BICIKLISTI POSJETILI PRATITELJICU

Vesni knjiga na dar

STARA JOŠAVA

Rekreativci Biciklističkog kluba Našice, ili kako sebe nazivaju "gospodari makadama", potvrđuju svoje veliko srce. Prije točno godinu dana posjetili su svoju redovitu pratiteljicu, Vesnu Jošavac (47) u Staroj Jošavi, koja je od rođenja u invalidskim kolicima zbog cerebralne paralize, a ovih su je dana ponovno iznenadili. Zajedno s kolegama biciklistima iz Našica i s područja Orahovice te gostom iz Belišća posjetili su Vesnu i ponovno izmamili i osmijeh i suze. Vesna redovito prati njihove vožnje i daje im podršku te uživa u videozapisima s bicikliranja.
- Iako je prošla već puna godina dana od prvog posjeta, Vesna nas je primila kao stare prijatelje koji se redovito viđaju, a ne samo dopisuju preko društvenih mreža. Kako je Vesna veliki ljubitelj čitanja, što smo drugo mogli donijeti kao poklon nego knjigu, i to "Svjetlo koje ne vidimo", što je Vesnu jako obradovalo. Vesna je naša posebna prijateljica, naš anđeo čuvar na svakom putovanju – poručuju biciklisti.
- Vesnini roditelji su nas ugostili i omogućili nam da se osjećamo kao kod kuće. Oprostili smo se od Vesne uz čvrsto obećanje da se vidimo i dogodine. Pedalirali smo kući razmišljajući o našem susretu s njom – kazali su rekreativci.
- Hvala mojim divnim dečkima biciklistima, stvarno su posebni - ganuta je bila Vesna. 

STARA JOŠAVA- RUJAN 2024. -Vesna i njeni biciklisti
ustupljena