USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
10.9.2024., 17:37
ODLUKOM GRADONAČELNIKA

Srednjoškolcima na području Grada Đakova 100 € gradske potpore

ĐAKOVO

Gradonačelnik Đakova Marin Mandarić s početkom nove školske 2024./2025. godine donio je odluku o dodjeli financijske potpore učenicima srednjih škola za navedeno obrazovno razdoblje. Pravo na financijsku potporu ostvaruju učenici srednjih škola koji imaju prebivalište ili trajno boravište na području Grada Đakova (Đakovo, Đakovački Selci, Novi Perkovci, Piškorevci, Budrovci, Đurđanci, Kuševac, Ivanovci Đakovački i Široko Polje)
- Grad Đakovo će u suradnji sa srednjim školama prikupiti pojedinačne zahtjeve punoljetnih učenika odnosno roditelja/skrbnika za maloljetne učenike koji pohađaju srednju školu na području Grada Đakova, zajedno s dokazom o prebivalištu/trajnom boravištu - navode u gradskoj upravi.
Učenici koji pohađaju srednju školu na području drugih jedinica lokalne samouprave podnose Uredu gradonačelnika popunjeni, potpisani i od škole ovjereni zahtjev za dodjelu financijske potpore i dokaz o prebivalištu/trajnom boravištu. Iznos financijske potpore je 100 eura po učeniku, a isplatit će se na račune punoljetnih učenika odnosno roditelja/skrbnika maloljetnih učenika srednjih škola.