VINKOVCIU organizaciji Triatlon kluba Vinkovci na terenima i jezerima na Banji održan je 11. Vinkovački triatlon, na kojemu je sudjelovalo više od 70 natjecatelja, najviše dosad.kolovoz 2024.

.

ustupljeno
26.8.2024., 19:01
Vinkovački triatlon

Pobjednici Vukovarac i Đakovčanka

VINKOVCI

U organizaciji Triatlon kluba Vinkovci na terenima i jezerima na Banji održan je 11. Vinkovački triatlon, na kojemu je sudjelovalo više od 70 natjecatelja, najviše dosad. Otvoren je plivanjem na 400 m, slijedilo je 20 km bicikliranja, a za kraj trčanje na 5 km. Apsolutni pobjednik, ujedno i pobjednik u muškoj konkurenciji, bio je Marko Kunac iz Vukovarskog triatlon kluba, a u ženskoj konkurenciji slavila je Sonja Sabo iz Đakova.

- Bilo je vruće, ali dobro je da nema brda i sve je ravno, no bilo je teško izdržati. Više se bavim penjanjem, ali organiziram utrku u Strizivojni 7. rujna pa svi zainteresirani mogu doći – rekla je Sonja Sabo.

Marko Kunac prezadovoljan je jer ovo mu je peti Vinkovački triatlon i treća pobjeda.

- Staza je bila nešto drukčija, puno je bolja, imala je malo više oznaka, što dovoljno govori da organizatori i volonteri svake godine sve više podižu ljestvicu – rekao je Kunac.