GRAD VIROVITICA
20.8.2024., 19:12
GRAD VIROVITICA I HOO ZA SIGURAN PRIJEVOZ NA NATJECANJA

Novi kombi za mlade sportaše

ORAHOVICA

Sportaši s područja grada Virovitice natječu se po cijeloj Hrvatskoj, ali i šire, a jedna od važnih stavki u tome je prijevoz. Kombi-vozila na korištenje sportskim klubovima ustupa Sportska zajednica grada Virovitice, a nakon što je prije dvije godine u Zajednicu, zahvaljujući zajedničkom financiranju Hrvatskog olimpijskog odbora i Grada Virovitice, stiglo vozilo marke Opel Vivaro, ovih je dana Sportska zajednica postala bogatija za još jedno kombi-vozilo - Renault Trafic 2021. godište.

– Cilj nam je da naši mladi sportaši imaju siguran prijevoz na natjecanja. Uvijek ističemo kako nam je ulaganje u djecu i mlade u svim segmentima visoko na listi prioriteta, a jedan od tih segmenata svakako je ulaganje u sportsku infrastrukturu i poticanje na bavljenje sportom – rekao je gradonačelnik Ivica Kirin istaknuvši pritom da se u Gradu ne radi samo na velikim projektima, već i na nizu manjih, kao što je, primjerice, nabava ovog vozila, a što za sportaše znači mnogo. I to je vozilo nabavljeno uz potporu Hrvatskog olimpijskog odbora.

VIROVITICA - KOLOVOZ 2024. - Gradonačelnik Kirin, pročelnik Bjelica i tajnik ZŠU Majstorović pri oredaji kombi vozila
GRAD VIROVITICA

– U suradnji s Gradom Viroviticom i Hrvatskim olimpijski odborom vozilo je nabavljeno kroz program "Aktivni u zajednici". HOO je osigurao 15.000 eura, a Grad 17.000 eura. Vozilo će biti ponajprije za prijevoz najmlađih sportaša – rekao je tajnik Sportske zajednice Tihomir Majstorović.