Mali vatrogasci izlaze s igračima na travnjak Maksimira

 Mali vatrogasci izlaze s igračima na travnjak Maksimira

VLADIMIR GRGURIĆ
19.8.2024., 19:50
Malim vatrogascima nezaboravna uspomena

Orahovčani izveli na stadion nogometaše Dinama i Šibenika

ORAHOVICA

Veliku čast dobili su najmlađi članovi DVD-a Orahovica, ekipa Mali vatrogasci - 25 mališana izvelo je nogometaše Dinama i Šibenika te sudačku trojku na stadion Maksimir, i to prvi put na novi maksimirski travnjak, uoči početka susreta 3. kola Super sport HNL-a.

- Ideja je potekla od mog supruga Vladimira Grgurića, koji je stupio u kontakt s GNK-om Dinamom i pitao da naša djeca budu dio ove velike priče, što je vrlo brzo i prihvaćeno. Odlazak na Maksimir im je bila svojevrsna nagrada za redovitost u pohađanju i odaziv na treninge – kaže voditeljica Malih vatrogasaca u DVD-u Orahovica Suzana Grgurić.

Mali vatrogasci u Zagrebu prije utakmice

Mali vatrogasci u Zagrebu prije utakmice

VLADIMIR GRGURIĆ

- Tvrtka Radlovac osigurala nam je autobus, Damir Najmenik pomogao u ostvarivanju kontakta s GNK-om Dinamom, a u ostalom dijelu financiranja tijekom dana u Zagrebu puno sam nam pomogle obitelji Saher, Baltić i Gubeljak, roditelji djece koja su putovala – rekla je Grgurić.

- Sreća neopisiva otići iz naše male Orahovice na Maksimir izvoditi igrače Dinama i Šibenika na teren. E to je privilegija, uspomena i doživljaj za cijeli život! Ovo je bilo sad i vjerojatno nikad više. Hvala svima koji su nam to omogućilli - rekla je Lidija majka malog Gabrijela.