FERIČANCI -
SNJEŽANA FRIDL
28.7.2024., 19:02
LJETNA FEŠTA

Odbojka na pijesku, boćanje i odličan grah

 

FERIČANCI

Brojni posjetitelji uživali su u užarenoj natjecateljskoj atmosferi turnira u odbojci na pijesku i boćanju te u kuhanju graha u Feričancima. Mnogima najdraža ljetna fešta u Feričancima još jednom je dokazala kako je Udruga učenika, mladih i učenika s poteškoćama Prijateljstvo uspješan organizator i sjajan domaćin.

I ove godine uključio se velik broj natjecateljskih ekipa. ''Iznimno smo ponosni i drago nam je što je naša manifestacija prepoznata i što iz godine u godinu dolazi sve više ekipa. Ove godine bilo je više od 30 natjecateljskih ekipa. Zadovoljni smo i podrškom posjetitelja. Postali smo prepoznatljivi i ljudi rado dolaze. Posebno nam je drago vidjeti obitelji na okupu'', rekao nam je predsjednik udruge Prijateljstvo Alen Dado. Iako su sve ekipe ozbiljno konkurirale za prvo mjesto, pobjedu za najbolji grah među 12 ekipa ove godine odnijela je ekipa Liga protiv raka Mimoza Đurđenovac. U odbojci na pijesku natjecalo se 14 ekipa, a pobijedila je ekipa Rekreativno - za dušu iz Našica. Najbolja u boćanju bila je ekipa Liga protiv raka Mimoza iz Đurđenovca u konkurenciji osam ekipa. Za najmlađe je organizirano zabavno skakanje u vrećama. ''Naša manifestacija ne bi bila potpuna bez Općine Feričanci koja je pružila potporu. Zajedničkim snagama napravili smo jedan jako lijep događaj za naše mjesto. Osim okupljanja, druženja i zabave, cilj nam je i podizanje društvenog života na veću razinu u Feričancima'', istaknuo je Dado. 

FERIČANCI - U odbojci na pijesku natjecalo se 14 ekipa, snimljeno u srpnju 2024. Snimila SNJEŽANA FRIDL

U odbojci na pijesku natjecalo se 14 ekipa

SNJEŽANA FRIDL
FERIČANCI - Ekipa Lige protiv raka Mimoza Đurđenovac bila je najbolja u boćanju, snimljeno u srpnju 2024. Snimila SNJEŽANA FRIDL

Ekipa Lige protiv raka Mimoza Đurđenovac bila je najbolja u boćanju

SNJEŽANA FRIDL
FERIČANCI - Zita i Ela uživale su na ljuljačkama, snim

Zita i Ela uživale su na ljuljačkama

SNJEŽANA FRIDL
FERIČANCI - Za ukusne lepinej pobinula se Udruga Iskrice iz Feričanaca,

Za ukusne lepinej pobinula se Udruga Iskrice iz Feričanaca

SNJEŽANA FRIDL
FERIČANCI -
SNJEŽANA FRIDL