GUNJA - U Gunji počela 15. Ljetna škola filma "Josip Krunić" SRPANJ 2024.
USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FILMSKE PROJEKCIJE I OSAM RADIONICA

U Gunji počela 15. Ljetna škola filma “Josip Krunić”

 

GUNJA

U atriju Osnovne škole "Antun i Stjepan Radić" web-serijom "Videobox" u ponedjeljak navečer otvorena je 15. Ljetna škola filma Gunja "Josip Krunić", u okviru koje će, do 27. srpnja, polaznici moći birati između osam radionica. To su: igrani film (voditelji David Gašo i Mario Mateljić), dokumentarni film (voditelji Marinko Marinkić i Luka Zovko), animirani film (voditeljice Sara Bernat i Anita Tufekčić), radioigra (voditelji Bojan Perić i Hrvoje Korovljević), press radionica (voditelji Kristina Kovačević i Stjepan Petković), analogna fotografija (voditeljica Katarina Landeka), glazbena produkcija & zvučni eksperimenti (voditeljica Magda Mas), glazbeni spot (voditelji Lara Drušković, Mirsad Mahmutović i Antea Šoštarić).
Ljetnu školu organiziraju Multimedijalni centar Studio kreativnih ideja Gunja i OŠ "Antun i Stjepan Radić" Gunja. Službeno ju je otvorio načelnik Gunje Anto Gutić izrazivši zadovoljstvo što je Škola u nazivu dobila dodatak "Josip Krunić", po čovjeku koji je odgojio brojne generacije i uveo ih u svijet filma.
U večernjim satim bit će prikazan niz filmova, a ulaz na sve projekcije besplatan je. Organizacijski tim 15. Ljetne škole filma Gunja "Josip Krunić" zahvaljuje HŽPP-u, koji je omogućio popust na povratne karte do Gunje za sve polaznike Škole.
Sve informacije moguće je naći na Facebook stranici https://www.facebook.com/ljsfg i na Instagram profilu https://www.instagram.com/ljsfgunja/. Obavijesti će biti dostupne i na Facebook stranici škole https://www.facebook.com/OSGunja i Facebook stranici grupe MMC SKIG https://www.facebook.com/groups/21845130562

GUNJA - U Gunji počela 15. Ljetna škola filma "Josip Krunić" SRPANJ 2024.
USTUPLJENA FOTOGRAFIJA