GOJKO MITIĆ/ARHIVA
17.10.2024., 13:44
24. IZLOŽBA FOTOGRAFIJA AUTORA OBŽ

Predaja fotografija do 3. studenoga

S ciljem poticanja fotografskog stvaralaštva u našem gradu i Osječko-baranjskoj županiji, Fotoklub Osijek poziva na sudjelovanje na 24. Izložbi fotografija autora Osječko-baranjske županije, koja će se održati 11. studenoga u Osijeku. Pravo sudjelovanja imaju svi fotostvaratelji, amateri i profesionaci, iz Osječko-baranjske županije. Fotografije se šalju u dvije kategorije: slobodna tema i slobodna tema - mladi do 18 godina, s tim da isti autor ne može sudjelovati u obje kategorije.

“Svi su motivi i tehnike prihvatljive. Autori mogu sudjelovati s najviše šest digitalnih fotografija, crno-bijelih ili u boji. Fotografije moraju biti u formatu JPG, 300 dpi, uz veličinu dulje stranice najmanje 3500 px. Neće se primati fotografije koje su bile izlagane na prijašnjim Izložbama fotografija autora Osječko-baranjske županije", pojašnjavaju uvjete natječaja u Fotoklubu Osijek.

Fotografije za natječaj i u Wordu popunjenu prijavnicu treba poslati u elektronskom obliku na adresu: [email protected]. Fotografije za izložbu odabrat će stručni prosudbeni sud: Valentina Radoš, viša muzejska savjetnica (MLU Osijek), Damir Tomas, prof. (ŠPUD Osijek) i Marin Topić, MF, HFS, ULUPUH.

Fotoklub prima fotografije do 3. studenoga, izbor fotografija obavit će se 5. studenoga, a obavijest o rezultatima bit će objavljena na mrežnoj stranici www.fotoklubosijek.hr 8. studenoga. Svečano će otvorenje izložbe fotografija biti 11. studenoga u 19 sati u Staroj pekari (Trg Vatroslava Lisinskog 1).