USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
17.10.2024., 06:00
OSJEČKI TAXI - VIŠE OD PRIJEVOZA

Nova vozila u floti za vrhunski komfor

Osječki taxi prvi i trenutno jedini u gradu ponosno predstavlja novi model automobila Dacia Duster, koji stiže kao pojačanje postojećem voznom parku. Korisnici se, kao i do sada, mogu voziti s vodećom taksi-službom u Osijeku i šire te uživati u vrhunskom komforu. Novo pojačanje uključuje dolazak još novih vozila, jer stigli su i Toyota Touring i Dacia Logan, a sve s ciljem unaprjeđivanja sigurnosti, dostupnosti, učinkovitosti i brzine svih usluga koje ta dobro poznata gradska taksi-služba pruža.

“Neprestanim povećanjem flote korisnici dolaze još brže do željene lokacije, a Osječki taxi i dalje intenzivno radi na održavanju kvalitete usluga i naš tim neprestano nalazi nove načine kako bismo uvijek bili uz najnovije taksi-trendove", naglasio je direktor Ivica Klobučar i dodao kako Osječki taxi ima najviše vozila na raspolaganju na ovom području, pa samim tim nudi i najbržu i najdostupniju taksi-uslugu do sada.

Putnici Osječkog taxija mogu očekivati udobnu i sigurnu vožnju, a predanost tvrtke dobrobiti svojih korisnika i vozača jasno se ogleda u svakom aspektu poslovanja. Vozni park redovito prolazi održavanja i servisiranja kako bi pouzdana vožnja bila i ostala zajamčena.

Da je Osječki taxi i više od taksi-prijevoza, dokazuje činjenica što osim pouzdanog prijevoza korisnika Osječki taxi nudi i brojne druge usluge poput dostave paketa, lijekova i brojnih drugih potrepština u bilo koje doba dana ili noći. Tu je i prijevoz kućnih ljubimaca, najam luksuzne limuzine ili usluge kombi prijevoza. Vozila su opremljena i autosjedalicama za djecu, a omogućen je i siguran prijevoz osoba s invaliditetom. Također, tvrtka, koja iz godine u godinu zbog zadovoljnih i vjernih korisnika raste i napreduje, zahvalnost zajednici vraća u obliku brojnih donacija i sudjelovanja u humanitarnim akcijama, kako bi zaista bila na usluzi svojim sugrađanima.