USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
16.10.2024., 14:18
RASPISAO NATJEČAJ

Pošaljite svoju ilustraciju o temi “Žena s glasom”

Nansen dijalog centar raspisao je natječaj za ilustracije o temi "Žena s glasom" čije je svrha dobivanje idejnog rješenja ilustracija "Žena s glasom", koje će promovirati ženska prava i rodnu ravnopravnost s ciljem osvješćivanja i pozitivnog utjecanja na promociju ženskih ljudskih prava, rodne ravnopravnosti i nepristajanja na rodno uvjetovano nasilje.

Natječaj se provodi za izradu idejnih rješenja koja će nakon odabira biti predstavljena u formi izložbe, a dio će izabranih radova biti iskorišten u svrhu tiskanja godišnjeg kalendara za 2025. Izložba će biti postavljena tijekom manifestacije 16 dana aktivizma za borbu protiv nasilja nad ženama, u sklopu globalne kampanje, koja traje od 25. studenoga, Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, do 10. prosinca, Međunarodnog dana ljudskih prava.

Rok za dostavu prijedloga je 10. studenoga 2024. Tekst je natječaja dostupan na https://www.ndcosijek.hr/natjecaj-za-ilustracije-na-temu-zena-s-glasom/, gdje se nalazi i poveznica za prijavu.