snimio Davor KIBEL,Osijek, 04.03.2017.  Osijek iz zraka, konkatedrala, trg Ante Starčevića, Korzo, Kapucinska, centar
Davor KIBEL
14.10.2024., 09:54
DRŽAVNE NEKRETNINE

U utorak razgled dva državna lokala ponuđena u zakup u samom središtu Osijeka

Iz Državnih nekretnina podsjećaju kako se u utorak mogu razgledati dva lokala koja je ova agencija ponudila u zakup u Osijeku. Veći, od 179 četvornih metara, je u Kapucinskoj ulici broj 40, (u prolazu između Kapucinske i Šamačke ulice, ranije je ondje bila pub/kavana), a pogledati ga se može od 11,30 do 12 sati.

Od 12,30 do 13 sati predviđeno je razgledanje drugog, manjeg lokala (48 kvadrata) na samom Trgu Ivana Pavla II 1 (nekada caffe bar). Zainteresirani za razgled prostora ne trebaju se prijavljivati, dovoljno je doći u navedenim terminima, a za sudjelovanje na natječaju potrebno je podnijeti pisanu ponudu najkasnije do 12 sati 25. listopada na adresu Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb.

Inače, ovaj tjedan planirano je razgledavanje poslovnih prostora koje su Državne nekretnine ponudile u ukupno 12 gradova. Uz Osijek, to su Zagreb, Karlovac, Petrinja, Ilok, Split, Šibenik, Zadar, Rijeka, Novi Vinodolski, Mošćenička Draga te na Cresu, a ponuđeni se prostori daju u desetogodišnji zakup.