OSIJEK- 08.12.2020., Zavod za zapošljavanje, HZZ, čekanje ispred zavoda zbog ograničeng broja ljuda, zaštitne maske su obavezne, slobodnjak.Foto: Andrea Ilakovac

c

Andrea Ilakovac
25.9.2024., 14:14
PONUDA POSLOVA

Tražiš promjenu? Kreni s pronalaskom novog posla!

BOSO d.o.o., jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca na području Slavonije zbog širenja poslovanja, zapošljava Prodavača (m/ž) koji će sudjelovati u poslovima usluživanja kupaca, slaganja robe i rada na blagajni te Poslovođu trgovine (m/ž) koji će preuzeti naručivanje robe te organizaciju i vođenje tima zaposlenika. Ponuda uključuje rad na puno radno vrijeme ili pola radnog vremena, plaćene troškove prijevoza, pozitivno radno okruženje, sigurna i redovita primanja te popust za zaposlenike. Prijavi se do 20. listopada.

Atlantic Grupa objedinjuje proizvodnju i distribuciju te stvara neke od najjačih i omiljenijih regionalnih prehrambenih brendova. Kako bi osnažili postojeći tim, u potrazi su za osobama koje će im se pridružiti na pozicijama: Unapređivač prodaje (m/ž) i Serviser espresso aparata (m/ž) . Njihova ponuda uključuje stimulativna primanja, kontinuirano usavršavanje i profesionalni rast te pozitivno radno okruženje. Prijavi se najkasnije do 30. rujna.

NEW YORKER CROATIA d.o.o., jedan od najuspješnijih međunarodnih modnih maloprodajnih lanaca za mlade, u potrazi je za Suradnikom u prodaji (m/ž). Tvoji glavni zadaci će uključivati savjetovanje kupaca, rad na blagajni te deklariranje i osiguravanje robe. Nude ti stimulativna primanja, dinamično i sigurno radno okruženje. Ako si sklon/a radu u timu i vješto komuniciraš s kupcima, pošalji svoju prijavu najkasnije do 10. listopada.

HT Servisi d.o.o., kao dio HT Grupe, posvećeni su izgradnji telekomunikacijske mreže, s posebnim naglaskom na optičku mrežu. U potrazi su za Geodetom (m/ž) koji će sudjelovati u izradi geodetskih elaborata sukladno zakonskoj regulative RH. Nude ti ugovor na neodređeno, rad s najnovijim tehnologijama, fleksibilno radno vrijeme, prijateljsko i poticajno radno okruženje, dodatak za prehranu te pametni telefon i prijenosno računalo. Pošalji svoju prijavu do 18. listopada.

Hattrick-PSK društvo s ograničenom odgovornošću za priređivanje igara na sreću regionalna je kompanija prisutna više od 20 godina na hrvatskom tržištu. U potrazi su za Prodavačem/Blagajnikom (m/ž) koji će primati uplate uloga i izdavati listiće igračima. Nude ti naknadu za prijevoz i topli obrok, kvartalne bonuse po učinku, mogućnost dogovora za smjene kroz tjedan te pozitivno radno okruženje. Ako si zainteresiran/a, pošalji svoju prijavu do 7. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!