Umirovljenici na izletu u Orahovici u organizaciji Grada Osijeka

Umirovljenici na izletu u Orahovici u organizaciji Grada Osijeka

GRAD OSIJEK
16.9.2024., 18:45
GRAD POZIVA UMIROVLJENIKE

Novi izlet u Orahovicu već u petak, 20. rujna

Grad Osijek organizira za umirovljenike i starije osobe koje nisu u radnom odnosu u dobi od 60 i više godina s prijavljenim prebivalištem na području Osijeka besplatne jednodnevne izlete u Orahovicu.

Program izleta provodi se u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Osijek, a obuhvaća prijevoz autobusom, hranu (doručak i ručak), sportske vježbe na bazenu ili obilazak grada Orahovice, zdravstvene radionice (radionica o brizi za vlastito zdravlje te radionica o zdravoj prehrani i hortikulturi) te plesnu aktivnost. Sve su aktivnosti za sudionike besplatne.

Prvi je izlet bio organiziran 13. rujna za 100 sugrađana treće dobi na temelju njihove prijave za sudjelovanje u Upravnom odjelu za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo. Nakon pozitivnih reakcija izletnika Grad Osijek najavljuje novi termin - 20. rujna.

Prijave su počele 16. rujna i obavljaju se osobnim dolaskom u Upravni odjel za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo Grada Osijeka, na adresi Ruđera Boškovića 1, svakog radnog dana od 8 do 12 sati uz predočenje osobne iskaznice. Službenici Upravnog odjela za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo prilikom prijave, uvidom u službene evidencije, utvrdit će status osobe koja se prijavljuje (umirovljenik, korisnik nacionalne naknade za starije osobe, nezaposlena osoba i dr.).

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu, na telefonske brojeve 229-102, 229-105 i 229-106 ili na e-mail [email protected]