Cepin, 30. 09. 2023, 22. Cepinski suncokreti, program, standovi, KUD-ovi...snimio GOJKO MITIĆ
GOJKO MITIĆ
16.9.2024., 18:38
USUSRET 23. ČEPINSKIM SUNCOKRETIMA

Izlagači i kuhari(ce), prijavite se!

Općina Čepin i Kulturno-umjetničko društvo Ivan Kapistran Adamović Čepin organiziraju 23. Čepinske suncokrete 27. rujna (petak) i 28. rujna (subota). Čepinski suncokreti i ove će godine biti dodatno obogaćeni gastroponudom. Zamjenik načelnika Ivan Žeravica, uime Općine Čepin, poziva zainteresirane izlagače da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda, radova i usluga, te poslovne subjekte za ugostiteljstvo da se prijave za izlaganje i prodaju svojih proizvoda.

Zainteresirani izlagači/prodavači mogu dobiti dodatne informacije i prijaviti sudjelovanje najkasnije do 24. rujna na e-mail [email protected], na telefon 381-232 ili osobno u Općini Čepin, Kralja Zvonimira 105.

Svim su izlagačima osigurani besplatni štandovi, a nakon završetka javnog poziva prijavitelji će biti obaviješteni o odabiru.

Nadalje, u sklopu Čepinskih suncokreta za petak je organizirano kuhanje fiša i besplatna podjela posjetiteljima, a za subotu je organizirano kuhanje čobanca, koji će također besplatno dijeliti posjetiteljima. Općina Čepin stoga poziva i zainteresirane ekipe da se prijave za kuhanje fiša i kuhanje čobanca. Za sve sudionike Općina Čepin osigurava ribu/meso i drva za loženje, a natjecatelji donose svoj kotlić te sve začine i dodatke. Prijave se mogu predati najkasnije do 23. rujna na e-mail: [email protected].