OSIJEK- 08.12.2020., Zavod za zapošljavanje, HZZ, čekanje ispred zavoda zbog ograničeng broja ljuda, zaštitne maske su obavezne, slobodnjak.Foto: Andrea Ilakovac
Andrea Ilakovac
11.9.2024., 11:39
Uhvati novu poslovnu priliku!

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

Hrvatski Telekom d.d. nosi epitet jednog od najsnažnijih gospodarskih subjekata u državi te radi na telefoniji, robotici, aplikacijama, pametnim sustavima i svemu digitalnom. U potrazi su za Agentom za teleprodaju i savjetovanje korisnika (m/ž) te za Specijalistom u terenskoj prodaji (m/ž) koji će sudjelovati u komunikaciji s korisnicima. Ponuda uključuje HT ugovor koji pruža mnoge financijske pogodnosti, božićnicu, uskrsnicu, regres, naknadu za prijevoz i prehranu, službeni laptop, tablet i mobitel s neograničenim internetom. Požuri i pošalji svoju prijavu do 9. listopada.

APIMEL d.o.o. za proizvodnju meda i ostalih pčelinjih proizvoda je hrvatska tvrtka za proizvodnju dodataka prehrani na bazi meda, preradu meda proizvoda. Zapošljavaju Prodajnog predstavnik u ljekarnama i trgovačkim lancima (m/ž) za obilazak prodajnih mjesta i predstavljanje novih proizvoda. Ponuda uključuje radni odnos na neodređeno vrijeme, poticajna primanja u skladu s postignutim rezultatima, službeni automobil, putno računalo i mobitel. Prijavi se do 19. rujna.

Leggiero (Virtuoz usluge d.o.o.), kao najveći domaći lanac kafića zapošljava novog Konobara (m/ž) koji će svojim osmijehom pokušati oraspoložiti svakog gosta i poslužiti im vrhunsku kavu. Ponuda uključuje stimulativna primanja, nagradu za lojalnost, mogućnost napredovanja, popuste unutar grupacije, božićnicu i uskrsnicu. Ako si zainteresiran, prijavi se najkasnije do 7. listopada.

Europa92 je tvrtka koja se kroz više od 35 godina postojanja kroz maloprodajni lanac trgovina pozicionirala na modnom tržištu kao lider jeans i modnih brandova. Zapošljavaju na poziciji Viši prodavač - stilist (m/ž) koji će aktivno pristupati prodaji i stvarati pozitivna iskustva kupovine za kupce. Nude ti stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i prehrane, božićnicu, mogućnost internog napredovanja i 40 % popusta na modne brandove. Požuri i prijavi se do 16. rujna.

Komop d.o.o. je specijalizirana tvrtka za prodaju komunalne opreme i građevinske mehanizacije. U potrazi su za Terenskim serviserom za građevinske strojeve (m/ž) koji će obavljati dijagnostiku i vršiti popravke na građevinskim strojevima LIEBHERR. Nude ti samostalnost u radu, mladi tim ljudi, mogućnost stalnog stručnog usavršavanja te korištenje službenog vozila. Požuri i prijavi se do 25. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!