OŠ MATE LOVRAKA
6.9.2024., 18:53
I U VLADISLAVCIMA POČINJE ŠKOLA

Sve učenike čekaju darovi u razredima

Nova nastavna godina 2024./2025. započinje u ponedjeljak, 9. rujna, u 8 sati. Učenici putnici čekaju prijevoz prema rasporedu od prošle školske godine: u 7.20 učenici kod pruge Dopsin, u 7.35 učenici iz Hrastina. Učenici će imati šest školskih sati, kaže Marija Poje, ravnateljica Osnovne škole Mate Lovraka Vladislavci.

- Svi učenici dobili su besplatne udžbenike i dodatne obrazovne materijale (likovne mape, radne bilježnice i kutije za tehničku kulturu) od Ministarstva znanosti i obrazovanja. Kompleti udžbenika i radnih bilježnica za učenike su pripremljeni, stoga učenici trebaju prvi dan ponijeti torbu radi njihova preuzimanja. Učenici 1. razreda prvi dan trebaju doći u školu s roditeljima u 9 sati, i za njih je organiziran program dobrodošlice. Roditeljima i našim dragim učenicima, a posebno učenicima 1. razreda želimo uspješnu novu školsku godinu. Ako imate pitanja, slobodno nam se obratite na tel. 031/391-016 ili na mail: [email protected] - kaže ravnateljica Poje.

OŠ MATE LOVRAKA

Načelnik Općne Vladislavci Marjan Tomas kaže kako su i oni pripremili iznenađenje za učenike. Poručuje im neka uživaju još nekoliko dana u praznicma, pa se vide u školi.

I ovu školsku godinu će naše učenike u Osnovnoj školi Mate Lovraka Vladislavci na novim školskim klupama dočekati besplatni udžbenici i svi radni materijali. Osim toga svi će učenici dobiti i posebno izrađene školske bilježnice od recikliranog papira, prikupljenog u našim naseljima preko plavih posuda za papir, na čijim će se koricama nalaziti motivi i edukativne poruke Hrvatske, Slavonije i naših sela. Uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja i Općine Vladislavc zajedno s OŠ Mate Lovraka, trudimo se našoj djeci osigurati pristojne uvjete za obrazovanje, a roditeljima za početak školske godine olakšati smanjenjem troškova - kaže Tomas, poručivši da će sve, kao i dosad, biti direktno dostavljeno u osnovnu školu.