Osijek, 29 08. 2024, Lijeva obala kod Katakombi. Dani prvog hrvatskog piva. Dam drugi, koncert Nikola Rokvićsnimio GOJKO MITIĆ
GOJKO MITIĆ
30.8.2024., 18:48
ROĐENDANSKI DANI PRVOG HRVATSKOG PIVA OSJEČKE PIVOVARE

Pivski šator u iščekivanju nastupa Bešlića i Škore

Teku rijeke Osječkog piva već tri uzastopne večeri na Danima prvog hrvatskog piva gotovo kao i rijeka Drava pokraj pivskog šatora. Dani piva krasna su i jedinstvena završnica ljeta u Slavoniji, Baranji i Srijemu. Svake večeri od 20 sati uvertira su u dobro raspoloženje tamburaši, a nema sumnje kako će dobro raspoloženje biti i za vikend. U subotu je koncert Halida Bešlića te u nedjelju Miroslava Škore i TS Kas.

Rođendanskim izdanjem Dana prvog hrvatskog piva Osječke pivovare proslavlja se 360. jubilej postojanja, obiluje svakog dana raznim iznenađenjima najstarije hrvatske pivovare. Biljana Gaća, voditeljica komunikacija Dana piva, zna da ne mora posebno pozivati građane na proslavu jer o dobrom se proizvodu glas nadaleko čuje. "Osim uvijek spektakularnog programa Dana prvog hrvatskog piva nudimo i dodatne različite sadržaje. Uz iznimne gastroponude koje se mogu pronaći u našem šatoru nudimo zanimljivosti poput natjecanja u ispijanju piva, imamo različite igre... a ove godine imamo i foto butigu, jedan magazin unutar kojeg se građani mogu fotografirati za uspomenu, a tu je i 360 stupnjeva foto butiga koja nudi mogućnost snimanja različitih videa - kaže Gaća.