KulenDayz u Osijeku

KulenDayz u Osijeku

28.8.2024., 17:56
80 predavanja

Informatička konferencija KulenDayz šesnaesti put

Osijek će od petka do nedjelje ponovno biti domaćin dobro poznate IT konferencije KulenDayz. Konferencija će se održavati na dvije lokacije - Fakultetu agrobiotehničkih znanosti te novootvorenom IT Parku u Osijeku. Pretkonferencijski treninzi održavat će se u petak na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti, gdje će iskusni predavači s više od 20 godina iskustva dijeliti svoje znanje. Usporedno će se u IT parku odvijati program KulenDayzBizz, novost ove godine, koji će predstaviti uspješne studije slučaja startupa i dugogodišnjih poduzetnika. Uz potpuno besplatan Bizz program, organizirano je prvi put i otvoreno natjecanje za sve tech entuzijaste “AI Hackhaton”.
U subotu glavni program konferencije uključuje više od 80 predavanja i 85 predavača, a besplatan je za studente i djecu. Djeca od 1. do 8. razreda mogu sudjelovati u programu KulenDayzKidz. Tradicionalno, subotnji program je besplatan za studente. Uz glavni program konferencije organizatori su pripremili i nagradne igre, game-kutak, Kulen&Wine radionicu te posjetitelje očekuju brojne networking mogućnosti jer će biti nekolicina tvrtki sa svojim izložbenim štandovima. Nedjelja je rezervirana za team building i druženje u novootvorenom izletištu Drvena bajka u Bilju. Sudionike očekuje kulinarsko natjecanje i brojne sportske aktivnosti. Detalji programa mogu se pogledati na službenoj stranici KulenDayz konferencije.
- Iza nas je petnaest godina održavanja konferencija, što je dug put, pun lijepih i nekih “izazovnih” situacija. Ono što se tijekom svih ovih godina kristaliziralo je fantastični tim volontera koji vole ideju KulenDayza i spremni su dati svoje slobodno vrijeme da bi napravili vrhunsku konferenciju. Imamo sreću da smo okruženi ljudima koji su istinski entuzijasti i strastveni oko IT-a - kaže Bernardin Katić, izvršni direktor KulenDayza.