ustupljena
27.8.2024., 18:14
ERNESTINOVAČKI UMIROVLJENICI NA KRKU

Na moru hvatali boju, s rokerima plesni ritam

Dobro raspoloženi umirovljenici proveli su se ovoga mjeseca na ljetovanju na Krku. Marija Matovac, predsjednica Udruge umirovljenika Ernestinova, kaže da je s 25 članova njihove udruge išlo i sedam osječkih umirovljenika u mjesto Punat.

- Sve je bilo dobro, od putovanja do smještaja i, naravno, plaže. Osim sunčanja i kupanja imali smo što raditi i poslije. Naime, nismo odlazili rano na spavanje, jer smo gotovo svake večeri išli na neki od događaja sa zanimljivim programima koje su domaćini organizirali. Od Večeri domaćeg folklora s folklornim društvom Punat do jazz i rok koncerta grupe Let 3. Za svakog se našlo ponešto zanimljivo - kaže Matovac.

Slavonski su umirovljenici iskoristili priliku da uz turističkog vodiča posjete još neka mjesta, kulturnu baštinu, susjedni otočić... Kako to obično bude, svaka se prilika iskoristi za veselje, pa su i zajednički proslavili rođendan jedne od članica.

- Sve dane pratilo nas je lijepo vrijeme, maksimalno smo iskoristili blagodati mora, sunca, šetnje, smijeha, razgovora, u večernjim satima glazbe i druženja - kazala je čelnica ernestinovačkih umirovljenika.