Deadpool i Wolverine¸u Uraniji - otvara se u četvrtak nakon GO
promo
21.8.2024., 14:49
SEDAM FILMSKIH NASLOVA ZA OTVARANJE

Filmoljupci, od četvrtka opet u Uraniju!

Kino Urania od četvrtka (22. kolovoza) ponovno otvara svoja vrata filmoljupcima, i to s čak sedam novih filmskih naslova. "Uz filmske poslastice nastavljamo i brojne kazališne, stand-up, koncertne i ostale kulturne programe, a već na jesen možemo se zajedno veseliti Mjesecu židovske kulture, konferenciji The Geek Gathering, frankofonoj reviji Rendez-vous au cinema, komediji Ako sam žena, nisam konj, Filmskoj rundi itd.", najavljuju iz Kinematografa Osijek.

U ponedjeljak (26. kolovoza) kino Urania neće raditi i projekcije se toga dana neće održavati, no već 27. kolovoza nastavlja prema redovitom poslijepodnevnom rasporedu.

“Novu filmsku sezonu nastavljamo u animiranom društvu pasa, mačaka i jedne slatke pande: Kao pas i mačka i Panda u Africi. Nemojte propustiti najveću, ali ultrazabavnu pogrešku Marvel Studiosa do sada: Deadpool i Wolverine (na fotografiji). Svi nestrpljivo iščekujemo novi nastavak Alien: Romulus, a ljubitelji kultnog gotičkog romantičnog trilera zasigurno ne mogu dočekati vidjeti Billa Skarsgårda kako se snašao u ulozi Erika u Vrani. U Kino klub stižu tko drugo nego nagrađivani festivalci. Ljeto je, partiji traju danonoćno, a mladoj Tari jedino je na pameti Kako se poseksati. Ljubav i krvoproliće izazovni je body-building noir o ekstremnom sportu i zabranjenoj ljubavi", izdvajaju iz repertoara u Kinematografima Osijek.