USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
20.8.2024., 18:32
VLADISLAVČANI NA SLANIM JEZERIMA U TUZLI

Općina platila prijevoz autobusom i ulaznice

Selo nije samo rad i znoj, postojii zajedništvo uz opušteno druženje, za koje se nađe vremena i u pol ljeta, u vrijeme kada selo ni u kojem smislu ne miruje, ni kad je riječ o radu na zemlji ni u uzgoju stoke.

Iako je posla napretek, nađe se vremena i za odlaske na izlete, a ovaj je jednodnevni u Tuzlu organizirala Općina Vladislavci za sve zainteresirane mještane, i to s besplatnim prijevozom i ulaznicom za Slana jezera. U Udruzi Bosanski prsten iz Dopsina kažu kako su uživali u kompleksu jezera i slanim slapovima. Naravno, dodaju, uživali su i u drugim, raznovrsnim sadržajima prilagođenima svim dobima, od sportskih terena, preko dječjeg zabavnog parka, do ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih sadržaja.

USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

- Imali smo dobru atmosferu i još bolje društvo i na putovanju u autobusu i na kupanju. Zahvaljujemo Općini Vladislavci i načelniku Marjanu Tomasu na prekrasnom putovanju koje nas je malo maknulo u brdovitiji kraj iz svakodnevice naših triju ravničarskih slavonskih sela - navode u udruzi.

Tomas pak ističe kako su mala zajednica i da svi vode brigu jedni o drugima, a tu je i Općina da ih podrži u svim njihovim idejama i potrebama.

- Vodimo brigu o svim dobnim kategorijama, nije sve samo u pomaganju djeci i umirovljenicima nego i onima koji rade i pridonose općinskom razvoju - kaže Tomas.