USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
20.8.2024., 18:30
NK KLAS POBJEDNIK TURNIRA U ČEPINU

Nikšić, Jeremijaš i Kordić najbolji na 20. Memorijalnom nogometnom turniru "Čepinski branitelj"

Udruga veterana vojne policije Osječko-baranjske županije organizirala je 20. Memorijalni nogometni turnir "Čepinski branitelj". Prve su utakmice održane 15. kolovoza, a razigravanja za prva tri mjesta 17. kolovoza.

- Utakmicama za treće mjesto i finalnom utakmicom zaključen je 20. Memorijalni turnir "Čepinski branitelj", u organizaciji Udruga veterana vojne policije Osječko-baranjske županije i NK Klas Čepin. U utakmici za treće mjesto bolja je bila ekipa NK Slavonac Tenja, koja je pobijedila juniore NK Zrinski Osječko 1664, a NK Klas Čepin u finalu je bio bolji od NK Tomislav-Livana. Hvala još jednom svim ekipama na sudjelovanju te na fer i korektnim utakmicama - rekapitulirao je Stipe Modrić uime organizatora.

USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Najbolji je strijelac turnira Vedran Nikšić iz NK Tomislav-Livana, najbolji igrač Toni Jeremijaš iz NK Klas Čepin, a najbolji vratar Luka Kordić, također iz NK KLAS Čepin.

Poredak: 1. NK Klas Čepin, 2. NK Tomislav Livana, 3. NK Slavonac Tenja i 4. NK Zrinski Osječko 1664 (juniori).

USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

- Zahvaljujemo sponzorima turnira: Ministarstvu hrvatskih branitelja, Osječko-baranjskoj županiji, Općini Čepin, Žito grupi (Dobro), Jamnici plus d.o.o. Regiji Osijek, Octagonu - obrtu za izradu reklama i suvenira, Tiskari Holeš H Promo, pekarnici Uvijek friško Čepin i DA-PA j.d.o. (cafe-bar Onyx Čepin i cafe-bar Beetle Osijek). Hvala Octagonu za izradu reklama i suvenira te Euroferu d.o.o. na dizajniranju i izradi prekrasnih medalja, statua i plaketa. Posebna zahvala ide medijskom pokrovitelju Glasu Slavonije na medijskom praćenju turnira. Nadamo se da se vidimo i sljedeće godine, na 21. Memorijalnom turniru "Čepinski branitelj" - zaključuje Stipe Modrić.