Općina Antunovac opet priprema Školu tenisa

Općina Antunovac opet priprema Školu tenisa

12.8.2024., 17:11
OPĆINA ANTUNOVAC

Ponovno u Školu tenisa

Antunovčani rado provode vrijeme na sportskim terenima, a i imaju brojne mogućnosti za bavljenje raznim sportovima na otvorenim i u zatvorenim prostorima te u dva nova objekta - sportskoj dvorani antunovačke područne osnovne škole u Ivanovcu i u Inovacijskom centru u Antunovcu.
- Puno ulažemo u sport, mlade okupiramo zdravim aktivnostima, druženjem u klubovima, nastojimo probuditi zanimanje za sve sportove. Tako smo potpisali i novi ugovor te osigurali nova sredstva za provođenje aktivnosti za naše najmlađe sumještane. Riječ je o tome da smo u koordinaciji sa Školom tenisa osigurali sredstva za provođenje programa, pa ćemo sve aktivnosti na jesen i objaviti. Stoga pozivam mještne da nas nastave pratiti preko naših internetskih stranica i društvenih mreža - navodi načelnik Davor Tubanjski.
S Ministarstvom demografije i useljeništva Tubanjski je u Zagrebu nedavno potpisao ugovor o dodjeli financijske potpore za pilot-projekt na temelju javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za sufinanciranje edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od prvog do četvtog razreda osnovne škole.