USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
7.8.2024., 16:53
OPĆINA VLADISLAVCI PONUDILA POTPORU

Za programe sporta i rekreacije 22.000 €

Općinski načelnik Vladislavaca Marjan Tomas objavio je treći natječaj za prijavu projekata i institucionalnu podršku udrugama za 2024. godinu iz proračuna. Pravo na nepovratna općinska novčana sredstva može ostvariti udruga s ciljem provedbe aktivnosti od interesa za opće dobro, a kojima se ispunjavaju ciljevi i prioriteti definirani strateškim i planskim dokumentima Općine Vladislavci.

- Podnositelj prijave može ostvariti pravo na potporu Općine Vladislavci za maksimalno dva programa rada ili projekta s rokom provedbe do 31. prosinca 2024. Općina će financirati samo one udruge koje ispune uvjete definirane za razvoj sporta i rekreacije. Ukupno predviđen iznos općinskih sredstava za financiranje projekata i institucionalne podrške udrugama je 64.763,50 eura, a iznos koji će se na temelju ovog natječaja moći dodijeliti udrugama za potporu realizaciji njihovih programa je 22.000 eura - kaže Tomas.

Prijavni obrasci, kao i sva natječajna dokumentacija, podižu se u Općini, a nalaze se i na njezinim internetskim stranicama, te ih, s propisanom dokumentacijom u privitku, treba dostaviti najkasnije do 2. rujna. Sa svim će udrugama načelnik potpisati ugovore, a sva pitanja vezana uz natječaj mogu se postaviti i na telefonski broj 391 250, fax 391 007 ili e-adresu: [email protected].