Osijek, 17. 04. 2023, Radiceva ulica izmedju Skolske i Adamoviceve, istocna strana. Najava radova i nova regulacija prometa u Radicevoj.snimio GOJKO MITIĆ
GOJKO MITIĆ
2.8.2024., 19:26
NOVA DIONICA RADOVA

Od utorka zatvoreno raskrižje Gundulićeve i Radićeve

Iz Vodovoda stiže nova obavijest koja se tiče regulacije prometa na osječkih ulicama - od utorka će se, do pred kraja mjeseca, zatvoriti raskrižje Gundulićeve i Radićeve! Intenzivni investicijski radovi u okviru "Projekta Osijek 4" odvijaju se prema planu, završena je rekonstrukcija podzemnih instalacija na križanju Gundulićeve i Županijske ulice, te je to križanje, kao što su prethodno i najavili, pušteno u promet u srijedu (31. srpnja). Radovi su se nastavili u Gundulićevoj ulici, u dijelu od tog raskrižja do Zrinjevca. No radovi se u Gundulićevoj odvijaju i dijelu od Stepinčeve do Radićeve, a iz Vodovoda izvještavaju kako će ti radovi biti završeni do utorka, ta će cesta funkcionirati kao slijepi krak do križanja s Radićevom ulicom.

- Slijedom toga istog dana, u utorak, 6. kolovoza, a sukladno s odobrenim Elaboratom privremene regulacije prometa, sljedeću fazu radova izvodit ćemo na križanju ulica I. Gundulića i S. Radića. Ova faza radova predviđa potpuno zatvaranje za promet (osim hitnih i komunalnih službi) križanja Ulice I. Gundulića i S. Radića. Križanje će biti zatvoreno u utorak u 9 sati. Završetak radova i otvaranje križanja predviđeno je 20. kolovoza", najavljuju iz Vodovoda.

Predviđeni su stoga i obilazni pravci, u smjeru istok-zapad to je I. Gundulića – K. A. Stepinca – Vukovarska – Ul. H. Republike - Prolaz A. Slavičeka – I. Gundulića; ili I. Gundulića – K. A. Stepinca–Reisnerova – Zrinjevac – I. Gundulića. U smjeru zapad-istok to je pravac Gundulićeva/Zrinjevac/ Reisnerova/Stepinčeva i natrag u Gundulićevu. Uobičajeno iz Vodovoda zahvaljuju vozačima na strpljenju, ali i pozivaju na dodatni oprez i poštovanje znakova privremene regulacije. 

Osijek, 13. 09 2022, Radiceva ulica, radnici, radovi, detalji, ilustracijeSNIMIO BRUNO JOBST
BRUNO JOBST