Osijek, 04. 05. 2024., kod skoljke, Sajam antikvitetaSNIMIO BRUNO JOBST
BRUNO JOBST
1.8.2024., 18:43
SAJAM ANTIKVITETA

I ove subote riznica predmeta iz davnih dana i šarmantna atmosfera

“Pozivamo Vas na Sajam antikviteta u Osijeku koji je pravo odredište za ljubitelje starina i kolekcionare, ali i za sve one koji žele jednostavno uživati u šarmantnoj atmosferi ispunjenoj jedinstvenim predmetima. Održava se svake prve subote u mjesecu u Parku kralja Držislava (kod Školjke), pa će tako biti i 3. kolovoza od 9 do 14 sati", pozivaju iz Tržnice d.o.o. Osijek, tvrtke koja organizira Sajam antikviteta uz pokroviteljstvo Turističke zajednice Grada Osijeka.

Osijek, 06. 08. 2022, Park Kralja Drzislava, sajam antikviteta, ilustracije, detalji, totalSNIMIO BRUNO JOBST
BRUNO JOBST

Na brojnim štandovima možete pronaći pravu riznicu predmeta iz prošlosti: od namještaja, slika i keramike do nakita, knjiga, stripova i vojnih predmeta. Tu je i ponuda lokalnih obrtnika, kao i proizvodi seoskih gospodarstava. Sajam je sjajna prilika da pronađete jedinstven i vrijedan predmet za svoj dom, ali i da se pomaknete u drugo vrijeme i upoznate bogatu povijest ovog kraja. Čarobna atmosfera sajma privlači posjetitelje svih dobnih skupina, a mnogi Osječani ne propuštaju ni jedno izdanje.

Od zanimljivosti organizator izdvaja širok izbor antikviteta i kolekcionarskih predmeta, ručno rađene proizvode i lokalne proizvode (slatke i ljute), prijateljsku atmosferu i pogodnu lokaciju, šetnju i druženje te besplatan ulaz.