Ustupljena fotografija
29.7.2024., 16:39
SPORTSKA INFRASTRUKTURA U IVANOVCU

Malonogometni teren s umjetnom travom

“Malonogometni teren s umjetnom travom u Ivanovcu uskoro se završava i nadamo se da će biti na ponos i korist svima koji vole i cijene sportske aktivnosti na otvorenom", kaže općinski načelnik Davor Tubanjski.

Ovo je drugi teren takve vrste u Općini Antunovac te se nadaju da će biti koristan Nogometnom klubu Slavonija Ivanovac, koji će teren dobiti na upravljanje, ali i svim rekreativcima od najmlađih do najstarijih koji vole najvažniju sporednu stvar na svijetu.

- Preostaje nam da na oba ovakva terena isprojektiramo rasvjetu i prijavimo to na natječaje, a ostale terene očekuje cjelovita obnova. Razvoj sportske infrastrukture i dalje će biti u fokusu našeg rada, a neke nove stvari planiramo još krajem godine… pratite nas i dalje - najavljuje Tubanjski.

I Ivanovčani dobili malonogometni teren s umjetnom travom

I Ivanovčani dobili malonogometni teren s umjetnom travom

Ustupljena fotografija

U NK-u Slavonija Ivanovac svojim navijačima u udruzi "Uvijek žedni" i simpatizerima kluba poručuju da otvaraju sezonu 2024./2025.

- Sve obavijesti i novosti vezane uz početak nove natjecateljske sezone bit će na klupskoj stranici ovih dana. Zahvaljujemo Općnii Antunovac na projektu izgradnje umjetnog terena koji će biti na korist svim mještanima i članovima NK Slavonija Ivanovac. Može se očekivati još više obavijesti vezanih uz prinove i pojačanja na terenu i uz njega. Također, sve obavijesti vezane uz početak priprema i proslave 70. godišnjice postojanja popratite na našim mrežnim stranicama - poručuju iz kluba.

Inače, Općina Antunovac kontinuirano ulaže u sport, sportaše i sportsku infrastrukturu, svjesna koliko je bavljenje sportom važno za mlade stanovnike, ali i za sve ostale koji redovitom rekreacijom pridonose očuvanju svoje kondicije i zdravlja.