Osijek, 29. 06. 2024., OLJN, Osjecka ljetna noc SNIMIO BRUNO JOBST
BRUNO JOBST
25.7.2024., 13:44
OSJEČKA LJETNA NOĆ

Uživajte u ritmu Kita Karsona, Crnog Petra i Passage banda

Promenada, Trg A. Starčevića, Trg slobode i Prolaz V. Radauša lokacije su ponajbolje zabave u gradu

Srpanjski su dani proletjeli u potrazi za daljinskim upravljačem klima-uređaja, osvježenjem u Dravi ili na bazenima te u debelim hladovinama osječkih parkova. Nakon razdoblja "skrivanja" od žarkog sunca vrijeme je da postanete dio ugodne večernje atmosfere II. Osječke ljetne noći i potražite nešto za sebe u središtu grada u subotu, 27. srpnja - pozivaju iz Turističke zajednice Grada Osijeka koja, uz pokroviteljstvo Grada Osijeka, organizira i ovo, glazbeno izdanje Osječke ljetne noći.

U Osječkom glazboplovu na Trgu Ante Starčevića od 21 sat predstavit će se osječki bendovi Kit Karson, Crni Petar i Passage band. U ritmu dobro poznatih hitova moći ćete uživati u osvježenju s beer bikea. Na omiljenom će šetalištu uz Dravu od 19 do 23 sata lokalni obrtnici predstaviti svoje unikatne proizvode. Za glazbeni će se užitak ondje pobrinuti miljenik lokalne publike Dinko Pleša. Uz glazbene hitove na gitari uživajte u ponudi baranjskih i erdutskih vina vinara s osječkom adresom. Popularni koncept šetnje i druženja uz obalu rijeke i ovaj će put pokazati sve svoje čari.

TOPLO U ZRAKU I OKO SRCA

Osječka ljetna noć dugogodišnja je zabavna manifestacija koja u ljetnim mjesecima oživljava atmosferu na ulicama i trgovima Osijeka. Gastronomija, glazba, performansi, autohtoni proizvodi, druženje... taj spoj opuštene zabave i toplog zraka ljetne noći privlači brojne posjetitelje da se prošeću osječkim korzom, romantičnom promenadom uz Dravu i brojnim drugim površinama, prolazima i šetnicama središta grada.

Najmlađima je na raspolaganju Trg slobode, idelan za održavanje dječjih programa. U 20 sati bit će kulisa za filmsku večer, ovaj put uz sinkronizirani film pod nazivom "Nevjerojatni Maksim". Ponesite svoje jastučiće i dekice i uživajte u ljetnom kinu.

Nešto dalje, u Prolazu Vanje Radauša, svirat će i pjevati osječka klapa Zrinski i Vesela grupa, a ne sumnjamo da će im se pridružiti i ona generacija Osječana koja cijeni zlatno doba glazbe. Stoga, pridružite se i vi sugrađanima i gostima grada na II. Osječkoj ljetnoj noći i uživajte u završnici drugog ljetnog mjeseca pod vedrim osječkim nebom! 

Osječka ljetna noć - 2. izdanje - srpanj - Ljeto u OsijekuTZ Osijek