osijek, panorama, grad, drava, iz zraka, udruga istok u objektivu, urania, spomenik, park, detaljsnimio: Hrvoje Rikert/Istok u objektivu
Hrvoje Rikert/Istok u objektivu
16.7.2024., 20:22
OD 22. SRPNJA DO 21. KOLOVOZA

Kino Urania zatvoreno zbog godišnjih odmora

Kao i svake godine, krajem srpnja cijela ekipa Kinematografa Osijek kreće na zasluženi godišnji odmor. Kino Urania bit će zatvoreno od ponedjeljka (22. srpnja) do srijede (21. kolovoza), a u četvrtak (22. kolovoza) nastavlja prema redovitom rasporedu.

"To će proletjeti brzo, a već sada znamo neke naslove koje ćemo prikazivati i vjerujemo da im nećete moći odoljeti. Novu filmsku sezonu nastavljamo u animiranom društvu pasa, mačaka i jedne slatke pande: Kao pas i mačka i Panda u Africi. Svi s nestrpljenjem iščekujemo novi nastavak Alien: Romulus, a ljubitelji kultnog gotičkog romantičnog trilera zasigurno ne mogu dočekati vidjeti Billa Skarsgårda kako se snašao u ulozi Erika u Vrani. U Kino klub stižu, što drugo nego, nagrađivani festivalci", poručuju iz Kinematografa.

Prije ljetne stanke još možete pogledati crtiće Izvrnuto obrnuto 2, Gru i Malci: Neustrašivi špijuni i Moj prijatelj robot, neobičan spoj romantične komedije i povijesne drame Povedi me na mjesec, spektakularnu avanturu Grof Monte Cristo, sportsku biografiju Čelična kandža i novi film Mattea Garronea Ja, kapetan.