USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
18.12.2021., 00:00
JOŠ JEDNA MALOPRODAJNA TRGOVINA ŽITO GRUPE
DOBRO na Sjenjaku: U ponudi širok asortiman mesnih delicija

Žito grupa otvorila je svoju drugu DOBRO maloprodajnu trgovinu u Osijeku. Trgovina je otvorena u petak (17. prosinca) na lokaciji Robna kuća Sjenjak. U svojoj ponudi ima širok asortiman DOBRO trajnih mesnih proizvoda, kao što su pršut, kulen, slanina, buđola, pečenica i različite trajne salame.

U povodu otvorenja nove DOBRO trgovine Žito grupa je prvih 50 kupaca nagradila poklonom iznenađenja. Vrata trgovine u Robnoj kući Sjenjak za kupce su otvorena svaki dan od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 8 do 13 sati. DOBRO maloprodajna trgovina u svojoj ponudi ima širok asortiman trajnih mesnih proizvoda po pristupačnim cijenama, a uz komadna i narezana pakiranja, moguće je narezivanje željenog proizvoda i u samoj trgovini.

Podsjetimo, DOBRO trgovina, u Ulici Hrvatske Republike 43, uspješno posluje već više od četiri godine, a u međuvremenu je otvorena i DOBRO trgovina na zagrebačkom Dolcu. Osim u DOBRO maloprodajama, ove mesne delicije možete kupiti i u svim većim trgovačkim centrima.

DOBRO je brand trajnih mesnih proizvoda tvrtke Žito koji se, uz pomoć vrhunske tehnologije, proizvode od najkvalitetnije sirovine u srcu Slavonije. DOBRO mesne delicije ne sadrže soju, gluten, pojačivače okusa i umjetnih bojila te se odlikuju prepoznatljivim blagim okusom. Pršuti od svježeg mesa domaće slavonske svinje proizvode se s mnogo ljubavi i samo malo jadranske soli, čemu zahvaljuju blag okus i nježnu teksturu, dok je za ljubitelje pikantnijih okusa odličan izbor DOBRO kulen s blagom notom dima. Trajne salame DOBRO proizvode se s blagim dodatkom začina što ih čini laganijim, prirodnijim i boljim za konzumaciju u svim dobnim skupinama.

Žito grupa na gotovo 80.000 hektara slavonskih polja sa svojim kooperantima uzgaja pšenicu, šećernu repu, suncokret, kukuruz, uljanu repicu i ječam koje prerađuju za ishranu njihovih svinja. Stočna se hrana sastoji od visokokvalitetnih žitarica i uljarica koje sami proizvode, i osnovni je preduvjet za dobivanje kvalitetnog i ukusnog mesa. U Žito grupi vole reći da “poznaju svako zrno koje svinja pojede”, naglašavajući zapravo da imaju apsolutnu kontrolu cijelog postupka proizvodnje, sve dok kvalitetni proizvodi ne završe na stolu potrošača. Promo