Ministarstvo financija
Ustupljena fotografija
18.10.2024., 09:56
JAVNI NATJEČAJ

Tvoj pr(a)vi izbor i poziv - zaposli se u Ministarstvu financija, Carinskoj upravi

 

Ministarstvo financija, Carinska uprava dana 18. listopada 2024. raspisala je dva Javna natječaja za prijam u državnu službu za ukupno 51 izvršitelja s radnim iskustvom. 

 

Riječ je o radnim mjestima visoke, više i srednje stručne spreme u područnim carinskim uredima na kojima se obavljaju poslovi provođenja carinskog i inspekcijskog nadzora, otkrivanja, sprječavanja i suzbijanja krijumčarenja preko granice pa sve do radnih mjesta visoke stručne spreme u Središnjem uredu koji obuhvaćaju poslove koordinacije kvalitetnog i učinkovitog obavljanja temeljenih i operativnih poslova carinske službe.

 

Javni natječaji s popisom radnih mjesta, opisom poslova te podacima za prijavu objavljeni su na web stranici Ministarstva financija, Carinske uprave, i to:

- za područne carinske urede Zagreb, Osijek, Rijeka i Split pod linkom:

https://carina.gov.hr/pristup-informacijama/zaposljavanje/prijam-u-drzavnu-sluzbu/javni-natjecaj-za-prijam-u-drzavnu-sluzbu-u-podrucne-carinske-urede-izvanredni-prijam-18-10-2024/15205

- za Središnji ured pod linkom:

https://carina.gov.hr/pristup-informacijama/zaposljavanje/prijam-u-drzavnu-sluzbu/javni-natjecaj-za-prijam-u-drzavnu-sluzbu-u-sredisnji-ured-izvanredni-prijam-18-10-2024/15204

 

Rok za prijave je od 18. listopada do 28. listopada 2024.