novosti...Otok...23.09.2024.policija i USKOK ispred kuće gradonačelnika Josipa Šarića i poglavarstva grada Otoka; preuzeli dokumentaciju za daljnje istražne radnje; na fotki - kratka intervencija specijalne policije zbog verbalnih prijetnji i vrijeđanja novinara;foto Gordan Panić

Intervencija specijalne policije zbog verbalnih prijetnji i vrijeđanja

Gordan Panić
23.9.2024., 13:33
MORALA INTERVENIRATI POLICIJA

Novinari verbalno napadnuti radi uhićenog Šarića: “Srbi! Srpski mediji!”

Vukovarsko-srijemska policija, ne navodeći identitet, izvijestila je da u koordinaciji s USKOK-om provodi kriminalističko istraživanje na području Slavonije nad jednom osobom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv službene dužnosti.

Novinare koji prate razvoj akcije u Otoku ispred Gradskog poglavarstva, blizu kojega je i kuća HDZ-ova gradonačelnika Josipa Šarića, verbalno su napali neki muškarci, koje je udaljila interventna policija, javlja Dnevnik.hr.

Otok, 23. 9. 2024. Josip Šarić, kuća
Ostavku je podnio prije par dana

Nova akcija USKOK-a! Jutros uhićen dugogodišnji gradonačelnik Otoka Josip Šarić

”Dobacivali su neke ružne stvari, govorili – jedva ste dočekali, pitali su – hoćeš i nas snimati? Jedan je prišao i počeo vikati – Srbi! Srpski mediji! Gdje je N1? Snimatelja Nove TV verbalno su napali. Interventni policajci upozorili su ih nekoliko puta i rekli im da se udalje, a nakon što je jedan od njih počeo nešto mrmljati, jedan policajac stao je pred njega i izričito mu rekao da se udalji”, kazao je jedan od svjedoka događaja.

Otok, Policija nakon verbalnog napada Otočana na novinare

Policija s novinarima nakon verbalnog napada Otočana

Gordan Panić