Osijek, 11. 09. 2024, Trg Slobode, doček Donne Vekić i ostalih osječkih olimpijaca, te otvaranje teniskih terena na Olimpiji.snimio GOJKO MITIĆ
GOJKO MITIĆ
12.9.2024., 16:40
ČESTITAO JOJ NA USPJEHU

Donna Vekić u posjeti ministru Glavini

Ministar turizma i sporta Tonči Glavina primio je u četvrtak u Banskim dvorima hrvatsku tenisačicu Donnu Vekić, koja je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Na sastanku su sudjelovali i roditelji Donne Vekić, Brankica i Igor, treneri Nikola Horvat i Ivan Stojić te glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Ministar Glavina čestitao je Donni Vekić na srebrnoj medalji osvojenoj na olimpijskom turniru u Parizu, naglasivši kako su Olimpijske igre bile samo vrhunac svega što pokazuje cijelu njezinu karijeru, a posebno ova sezona u kojoj je stigla do polufinala Wimbledona i do osmine finala US Opena.

Uz sportski put zahvalni smo Donni i za njezin predani humanitarni rad kojem je iznimno posvećena, rekao je Glavina zaželivši hrvatskoj tenisačici puno uspjeha i sreće na idućim natjecanjima te nastavak ostvarivanja izvrsnih rezultata, na ponos cijele Hrvatske.

Ministar je također istaknuo da Vlada snažno podupire sport te kontinuirano povećava izdvajanja za sport i sportsku infrastrukturu što će nastaviti i dalje raditi.