magazin Zavod za zaposljavanjearhiva
Ustupljena fotografija
14.8.2024., 12:32
MOJ POSAO

Vrijeme je za nešto novo? Kreni s pronalaskom boljeg posla!

Kao dio međunarodno uspješnog trgovačkog društva, u Kauflandu teže jednom cilju: stvoriti najbolje moguće iskustvo kupovine za kupce. Kako bi u tome bili uspješni, potrebna im je pomoć! Pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Radnik za poslove čišćenja (m/ž). Nude ti atraktivna primanja i pogodnosti kao što su božićnica, uskrsnica, premije u obliku neto isplate i pokloni za djecu, sufinanciranje sportskih aktivnosti, stručno uhodavanje u posao te mogućnost razvoja. Javi im se do 18. kolovoza.

Imaš žicu za tehniku? Više od uredskog posla voliš rad na terenu? Tragaš za novim izazovima? Sjajno! Pridruži se Hrvatskom Telekomu, na radnom mjestu: Tehničar za telekomunikacije (m/ž). Očekuju te podrška mentora, digitalne edukacije, jasno razrađen razvojni program, mogućnost dolaska i odlaska na posao službenim automobilom, 2 vrste bonusa svaki mjesec ovisno o tvojim rezultatima i niz drugih pogodnosti. Ako voliš raditi s ljudima i rješavati prave tehničke probleme na terenu, prijavi se do 7. rujna.

Heidelberg Materials Beton Hrvatska, članica jedne od vodećih svjetskih grupacija u proizvodnji građevnog materijala koja broji više od 51.000 zaposlenih na 1.500 lokacija u 50 zemalja svijeta, zapošljava Fakturista (m/ž). Opis posla podrazumijeva kreiranje izlaznih računa za beton i prateće usluge, kreiranje i unos cjenika i knjiženje izvoda, a nude ti regres, uskrsnicu i božićnicu, pozitivnu radnu atmosferu i naknadu troškova za prijevoz i topli obrok. Svoj životopis im pošalji do 27. kolovoza.

Leggiero je druga priča u moru kafića, poštuju struku i drže se svojih standarda. Žele goste oduševiti širokom ponudom i baš svakome pružiti godišnji usred dana. Ako ti se sviđa njihova priča, pridruži im se na poziciji: Konobar (m/ž). Nude ti plaću u rasponu od 900 do 1.450 eura, ostvarivanje stimulacija, popuste unutar grupacije, mogućnost napredovanja, nagrade za lojalnost, dar za dijete… i koješta drugo! I zato, ne gubi vrijeme i javi im se već danas!

EUROPA 92 kultura izgrađena je na pozitivnoj energiji, zajedništvu, uzajamnom poštovanju, produktivnosti i izvrsnosti. Kod njih možeš postati najbolja verzija sebe jer ne nude samo posao, nudi ti razvoj karijere! U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na radnom mjestu: Viši prodavač – stilist (m/ž). Između ostalog, nude ti mjesečne varijabilne stimulacije na individualnoj i timskoj razini, prigodne nagrade, profesionalni razvoj kroz obuku i mentorski program, interna napredovanja i 40% popusta na modne brandove. Javi im se najkasnije do 22. kolovoza.