magazin Zavod za zaposljavanjearhiva
Ustupljena fotografija
31.7.2024., 08:42
moj posao: otvorena radna mjesta

Spreman si za promjenu? Klikni i kreni!

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta. 

 

OSILOVAC d.o.o. za poljoprivrednu proizvodnju u sklopu kojeg posluje Vinarija Enosophia iz Feričanaca u potrazi je za Glavnim enologom (m/ž). Glavne odgovornosti uključuju vođenje poslova na zaprimanju, skladištenju, evidentiranju, kontroli i izdavanju repromaterijala za punjenje i pakiranje te provođenje mjerne i organoleptičke kontrole vina. Nude ti stimulativna primanja, božićnicu, regres te edukacije u vinskom poslovanju. Prijavi se do 8. kolovoza.

Fliba d.o.o. - Merkury, trgovina s proizvodima za unutarnje uređenje te završne radove u građevini i vrtlarstvu, zapošljava dva nova radnika na poziciji Prodavač/blagajnik (m/ž) i Skladištar (m/ž). Nude ti mentorstvo pri uvođenju u posao, sufinanciranje troškova prijevoza i prehrane, prigodne novčane nagrade te motivirajuću i ugodnu atmosferu. Ako posjeduješ radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama te imaš razvijene komunikacijske vještine, pošalji svoju prijavu do 18. kolovoza.

Berlin Chemie Menarini Hrvatska d.o.o., dinamična farmaceutska tvrtka duge i bogate tradicije, zapošljava na poziciji Stručni suradnik (m/ž). Zadaci uključuju savjetovanje liječnika i ljekarnika o novim terapijskim mogućnostima te organizaciju i sudjelovanje na stručnim skupovima. Ponuda uključuje rad u ambicioznom i kreativnom timu u odličnoj radnoj atmosferi, stimulativni osobni dohodak te službeno vozilo i mobitel. Požuri i pošalji prijavu do 8. kolovoza.

BIPA d.o.o., maloprodajni drogerijski lanac u potrazi je za Farmaceutskim tehničarom (m/ž) za poslove nabave, preuzimanja, skladištenja te izdavanja lijekova i medicinskih proizvoda. Nude ti ugovor na neodređeno, plaćene putne troškove, mjesečni dodatak za topli obrok, božićnicu i uskrsnicu. Ako si osoba koja cijeni timski rad i stalno usavršavanje, pošalji svoju prijavu najkasnije do 23. kolovoza.

Tifon d.o.o., kao jedna od vodećih kompanija u poslovanju s naftom i plinom, zapošljava Gastro prodavača (m/ž) na više lokacija u RH. Nude ti rad u dinamičnom okruženju, mjesečni bonus, plaćene mjesečne troškove prijevoza, dodatak za topli obrok te plaćene dodatke za rad subotom, nedjeljom, praznikom i za rad noću. Ako si osoba orijentirana na kupce i voliš rad s ljudima u dinamičnom okruženju, pošalji prijavu do 18. kolovoza. 

 

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!  

 

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!