Od 15. do 22. listopada posjeti Regionalni sajam poslova, najveći online susretposlodavaca i posloprimaca u Hrvatskoj i regiji, na kojem te očekuje velik broj uglednihtvrtki i gotovo tisuću natječaja za posao!
PROMO
16.10.2024., 10:26
najveći online susret poslodavaca

Posjeti regionalni sajam poslova te pronađi novi (i bolji) posao!

Najveći online sajam poslova traje do utorka, 22. listopada, dostupan je 24 sata dnevno, a na njemu te očekuje gotovo tisuću raznovrsnih oglasa za posao!

U potrazi si za karijernim iskorakom? Ne traži dalje!

Od 15. do 22. listopada posjeti Regionalni sajam poslova, najveći online susret poslodavaca i posloprimaca u Hrvatskoj i regiji, na kojem te očekuje velik broj uglednih tvrtki i gotovo tisuću natječaja za posao!

Osim bogate ponude oglasa za posao, na virtualnim štandovima poslodavaca možeš pronaći informacije o tvrtkama, saznati iskustva zaposlenika, pregledati galerije fotografija te dobiti detaljan uvid u kulturu kompanija.

Cjelokupnu ponudu natječaja za slobodna radna mjesta možeš pogledati OVDJE, a mi izdvajamo neke od ovogodišnjih izlagača:

Klinikum Landkreis Tuttlingen, srednje velika bolnica locirana u jugozapadnoj Njemačkoj, u potrazi je za medicinskim osobljem kojem komunikacija na njemačkom jeziku ne predstavlja problem. Stalno se razvijaju i unapređuju, konstantno ulažući u profesionalni razvoj svojih zaposlenika. U to se možeš uvjeriti ako do 22. listopada posjetiš njihov štand na Regionalnom sajmu poslova!

U dm-u vjeruju da tvrtka postoji za ljude, a ne ljudi za tvrtku. Pokreće ih misao da trebaju djelovati u skladu s čovjekovim potrebama. Svaki dan. Bez obzira na to radi li se o djelatniku ili o kupcu. Nude ti niz pogodnosti i odlične uvjete rada, stoga prouči njihovu ponudu slobodnih radnih mjesta i zakorači u novu poslovnu avanturu!

Lürssen Hrvatska dio je njemačke istoimene Grupacije specijalizirane za projektiranje, dizajn i proizvodnju luksuznih mega jahti te pružanje sveobuhvatne podrške svojim klijentima za vrijeme cjelokupnog vijeka trajanja broda u vidu regularnog održavanja i globalne logističke podrške, preinaka i popravaka. Ako želiš 'zaploviti' u novu karijeru, posjeti njihov virtualni štand.

Vode s integritetom, inoviraju s namjerom i potiču operativnu izvrsnost kako bi nadahnuli značajne performanse koji generiraju vrijednost za kupce i uspjeh u poslovanju kompanije. Oni su Jabil i jedan su od najvećih svjetskih proizvođača koji surađuje s više od 400 svjetskih high-tech brendova. Posjeti Regionalni sajam poslova i otkrij zašto je 'kada radiš u Jabilu, samo nebo granica!'.

Grupa KONČAR danas broji više od 5300 zaposlenika, od kojih je trećina visokoobrazovanih. Prepoznavanjem i ohrabrivanjem talenata, ulaganjem u njih i njihovo obrazovanje te usavršavanje, grade tim stručnjaka kako bismo najbolje odgovorili na potrebe i zahtjeve kupaca te izazove suvremenog tržišta.  Prouči ponudu poslova na njihovom štandu i pokreni karijeru u pravom smjeru.

Petrol, drugi najveći isporučitelj naftnih derivata u Hrvatskoj, poboljšava energetsku učinkovitost, ulažu u obnovljive izvore energije i transformira ustaljene načine prodaje i korištenja energenata. Velik naglasak stavljaju na razvoj i profesionalni napredak zaposlenika, kao i na praktičnu obuku pod vodstvom mentora. Posjeti njihov štand ako i ti od posla 'očekuješ više'!

Smatraš da je došlo vrijeme za novu karijernu, ali i životnu avanturu? Tražiš nove izazove? Želiš se okušati u novom okruženju i kulturi? Ne traži dalje! Austrian Business Agency, državna agencija Republike Austrije, poziva te da svoju karijeru nastaviš graditi van granica Hrvatske. Posjeti njihov štand i bolje ih upoznaj!

Inditex  je vodeća modna kompanija prisutna na 214 tržišta koju u Hrvatskoj čine Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Zara Home i Oysho. Karijera u Inditexu više je od posla – to je životni stil pun svrhe, obećanja i beskrajne inspiracije. Otkrij tim znatiželjnih, motiviranih i proaktivnih pojedinaca koji će ti pomoći da napreduješ u karijeri i osobnom životu.

Hrvatska pošta, kao vodeći logističar na tržištu, danas je digitalno inovativna tvrtka koja povezuje korisnike, tvrtke i zemlje. Više od 2000 poštara svaki dan dostavi milijun pošiljaka, a poštanski uredi u 800 naselja najveća su maloprodajna mreža u državi. Svoj tim sada žele obogatiti na više pozicija, a njihov virtualni štand možeš posjetiti sve do narednog utorka, 22. listopada.

Alma Career Croatia, globalna kompanija s lokalnim srcem, dio je internacionalne grupacije Alma Career koja okuplja vodeće tvrtke za spajanje poslodavaca i posloprimaca u sjevernoj i jugoistočnoj Europi. Već više od 20 godina njihov posao je MojPosao i po tome su sigurno najpoznatiji, ali rade i na nizu drugih projekata. Posjeti njihov štand i postani dio tima koji predano radi na stvaranju boljeg tržišta rada.

Ostale izlagače potraži na https://regionalnisajamposlova.com/!