Auro Domus

Auro Domus

10.9.2024., 07:30
BACK TO SCHOOL

Počinje škola, a Auro Domus nudi super rješenja kako do novca za sve što vašem školarcu treba!

Pripreme za novu školsku godinu su u punom jeku. Opremiti školarca nije nimalo lak zadatak – potrebno je pribaviti sve knjige, kupiti bilježnice, školsku torbu, pernicu, likovni pribor, nešto nove odjeće i obuće – a na kraju najviše trpi kućni budžet. Znaju to svi roditelji čiji se mališani ove godine vraćaju u školske klupe, ali i oni koji su ovih dana po prvi put u potrazi za školskom opremom za prvašiće.

No, nema te ''financijske slagalice'' koju Auro Domus ne može riješiti. Auro Domus – prvi hrvatski centar zlata i novca – tijekom godina je nadogradio svoju ponudu brojnim uslugama koje su, prije svega, osmišljene tako da građanima pruže pomoć u situacijama kada im je privremeno financiranje najpotrebnije.

– Svjesni smo koliko je za roditelje stresno ovo razdoblje priprema za školu te da svojoj djeci nastoje pružiti sve ''alate'' potrebne za adekvatno obrazovanje. Naše usluge otkupa ili zaloga zlata odlično su rješenje za povećanje kućnog budžeta i dolaska do gotovine. Vjerujemo da mnogi kod kuće imaju stari ili oštećeni zlatni nakit ili neke druge zlatne predmete koje ne koriste i koje mogu prodati ili založiti. Cijena zlata trenutno obara sve rekorde pa je upravo sada najbolje vrijeme za prodaju zlata, poručuju iz tvrtke Auro Domus koja se može pohvaliti četrnaestogodišnjom tradicijom trgovine zlatom.

Auro Domus

Auro Domus

Otkup ili zalog – odaberite uslugu koja vam više odgovara

Tvrtka Auro Domus brzo, profesionalno i diskretno otkupljuje sve vrste lomljenog zlata poput starog nakita i zubnog zlata, ali i zlatne poluge i pločice, a iste je moguće i založiti.

– Potrebno je samo napraviti besplatnu procjenu zlatnog predmeta u jednoj od Auro Domus poslovnica. Nakon određivanja vrijednosti predmeta, isti isplaćujemo na licu mjesta i u gotovini, a cijeli postupak otkupa traje svega desetak minuta. U slučaju da vaš zlatni nakit ili neki drugi zlatni predmet ima sentimentalnu vrijednost i ne želite ga se u potpunosti odreći, Auro Domus nudi uslugu zaloga zlata s naknadom već od 1 % i isplatom na licu mjesta. Vaš predmet se do preuzimanja čuva na sigurnoj lokaciji, a nakon dogovorenog roka rezervacije te po isplati ukupnog iznosa, svoj predmet možete ponovno preuzeti, pojasnili su iz tvrtke.

Što ako nemam zlato, a trebam gotovinu?

U suradnji s brendom Kredis, Auro Domus nudi i uslugu realizacije brzih gotovinskih zajmova do 2.000 eura koja se pokazala vrlo popularnom u posljednjih nekoliko godina.

– Brzi gotovinski zajmovi pokazali su se kao odlično rješenje za klijente koji kod kuće nemaju raspoloživo zlato za otkup ili zalog. Svojim klijentima nudimo zajmove do 2.000 eura uz rok otplate na četiri ili sedam mjeseci te mogućnost ranije isplate zajma. Jedini uvjet je da je klijent punoljetni hrvatski državljanin te da je u radnom odnosu ili u mirovini. Nakon što se klijent prijavi za zajam i preda potrebnu dokumentaciju u jednoj od naših poslovnica, dogovoreni iznos bit će mu isplaćen na licu mjesta, dodaju iz Auro Domusa.

Auro Domus

Auro Domus

Opremanje za novu školsku godinu nikad nije bilo lakše zahvaljujući brzim financijskim rješenjima iz Auro Domusa. Potražite usluge otkupa, zaloga ili brzog gotovinskog zajma u jednoj od 50 Auro Domus poslovnica diljem Hrvatske i zakoračite u novu školsku godinu spremniji nego ikad! Za dodatne informacije o uslugama posjetite službenu stranicu Auro Domusa ili nazovite besplatni info-telefon 0800 7372.