snimi Davor KIBEL,Osijek, 11.04.2013. HZZO, zavod za zapošljavanje, posao, nezaposlenost
Davor KIBEL
28.8.2024., 15:11
PRONAĐI RADNO MJESTO KOJE TI ODGOVARA

Tražiš posao? Evo što se nudi na tržištu rada!

U ZOOCITY-u vjeruju da je ispravna briga i njega kućnih ljubimaca jedini pravi put do sretnog i zdravog ljubimca. Slažeš se s time? Voliš educirati o ljubimcima i prodaja ti je u malom prstu?

Ako si kimao/la glavom na prethodna pitanja, onda je vrijeme da im se javiš! Zapošljavaju na radnom mjestu: Prodajni savjetnik (m/ž). Imaju ekipu koju bi svatko poželio, brinu o kvalitetnoj ravnoteži privatnog i poslovnog dijela života, a nude ti edukacije, bonuse, nagrade, dodatne dane godišnjeg odmora… i koješta drugo. Javi im se do 5. rujna.

 

Prijateljska i ugodna atmosfera je izraz na koji ćeš često naići u oglasima, ali u BIPI je to uvjet bez kojeg se ne može. Inzistiraju na pametno posloženim timovima, ljudima pozitivnog duha i kolegama koji s vremenom postaju prijatelji. Trenutno traže Farmaceutskog tehničara (m/ž).Očekuju te mjesečni dodatak za topli obrok, božićnicu i uskrsnicu, slobodne dane za posebne prigode i niz drugih pogodnosti. Ako si osoba koja cijeni timski rad i stalno usavršavanje, onda je ovo prilika za tebe. Lijepo je raditi u BIPI!

 

Napravi siguran korak za svoju karijeru – pridruži se vrhunskom timu zastupnika vodećeg osiguratelja na domaćem tržištu, sa 137 godina tradicije. Započni svoj Život u Croatia osiguranju! Pridruži im se u ulozi Zastupnika u osiguranju (m/ž) jer zauzvrat ti nude plan osobnog i profesionalnog razvoja, edukacije, certificiranje i posjete konferencijama te bonuse, poticaje i druge narade te policu dodatnog zdravstvenog osiguranja, uključujući sistematski i specijalistički pregled. Zvuči zanimljivo? Javi im se najkasnije do 12. rujna.

 

Merkury, trgovina s proizvodima za unutarnje uređenje te završne radove u građevini i vrtlarstvu, zapošljava Prodavača/blagajnika (m/ž) i Skladištara (m/ž). Novim zaposlenicima nude mentorstvo pri uvođenju u posao, sufinanciranje troškova prehrane i prijevoza, prigodne novčane nagrade, dodatno zdravstveno osiguranje te motivirajuću i ugodnu radnu atmosferu. Prijave primaju do 12. rujna.

 

Kad želiš bolje, biraš Telemach! Bolje tehnologije, bolji tim, bolje prilike za razvoj! Pridruži se njihovom stručnom timu zaposlenika i postani dio priče o uspjehu. Zapošljavaju na poziciji: Prodajni savjetnik za male poslovne korisnike (m/ž). Njihova ponuda uključuje službeni automobil, naknadu za topli obrok, mjesečni bonus, fleksibilno radno vrijeme, edukacije, pokućni Internet za privatno korištenje, slobodan dan za rođendan i niz drugih pogodnosti. Javi im se do 3. rujna.