USTUPLJENO
2.8.2024., 07:00
Za pregled akcija u trgovinama

Hrvatska aplikacija uz bok svjetskim divovima

Ova jedinstvena aplikacija na jednome mjestu nudi jednostavnu pretragu za više od 5000 akcija prema traženim proizvodima

U samo nekoliko mjeseci aplikacija 360 PROMO, koju su osmislili i pokrenuli hrvatski stručnjaci, dosegnula je više od 120.000 aktivnih korisnika. Potvrda velikog interesa korisnika za ovom aplikacijom je podatak kako se u posljednja dva mjeseca 360 PROMO našao među top tri shopping aplikacije na Google Play i App Store trgovinama na hrvatskom tržištu.

Podsjetimo, u veljači ove godine na hrvatsko je tržište plasirana aplikacija 360 PROMO, koja korisnicima nudi jedinstveni pregled akcijskih ponuda hrvatskih trgovaca, kao i dodatne korisne funkcionalnosti poput pregleda radnog vremena trgovina nedjeljom te spremanja loyalty kartica i aplikacija trgovaca na jednom mjestu.

Aplikacija je potpuno besplatna za korisnike

Aplikacija 360 PROMO postala je nezaobilazan alat za tisuće hrvatskih potrošača, nudeći im jednostavan i praktičan način za uštedu novca i vremena pri kupnji na jednome mjestu. Ovaj domaći startup uspio je integrirati u ovoj aplikaciji sve ono što prosječni hrvatski kupac treba za pomoć pri kupnji, pa je upravo zbog toga ona postala toliko preuzimana i korištena od velikog broja korisnika. Aplikacija je potpuno besplatna za korisnike i tako će i ostati, ističe autor aplikacije, i na putu je da postane neizostavni alat svojih korisnika, pomažući im da lakše uštede.

Uz 360 PROMO na vrhu najčešće preuzimanih i korištenih shopping aplikacija u posljednja dva mjeseca u Hrvatskoj nalaze se Temu i Shein, aplikacije velikih svjetskih kompanija koje ulažu enormna sredstva u marketing i promociju. To dodatno potvrđuje uspjeh ove hrvatske aplikacije, s obzirom na to da se radi o prvoj domaćoj aplikaciji kojoj je to pošlo za rukom. 360 PROMO se u samo nekoliko mjeseci pozicionirala kao vodeća aplikacija u Hrvatskoj u kategoriji agregatora, koji korisnicima nude pregled cjelokupne akcijske ponude na tržištu i pomoć pri kupnji te je od samog njezina izlaska na tržište najbolje rangirana i najkorištenija takva aplikacija u Hrvatskoj.

"Aplikacija 360 PROMO potvrdila je svoju inovativnost, praktičnost i pogođene korisničke potrebe jer se u posljednja dva mjeseca redovito nalazi među najtraženije tri aplikacije na platformama za njihovo preuzimanje. Planiramo i brojna unapređenja funkcionalnosti u aplikaciji, kao i širi obuhvat podataka. Već sad smo postali primarni izvor informiranja o akcijskim ponudama i radnim vremenima za veliki broj ljudi, a s daljnjim unapređenjem aplikacije taj će broj zasigurno znatno rasti u budućnosti", rekao je Josip Muller, autor aplikacije 360 PROMO.

Josip Muller

Josip Muller

USTUPLJENO

Ova jedinstvena aplikacija na jednome mjestu nudi jednostavnu pretragu više od 5000 akcija brojnih trgovaca prema traženom proizvodu ili kategoriji proizvoda, kao i pregled preko 170 promo kataloga od praktički svih relevantnih trgovina i trgovačkih lanaca u Hrvatskoj. Isto tako, aplikacija 360 PROMO omogućuje i unos te dijeljenje lista za kupnju s obitelji i prijateljima, te trenutni pregled što se od kupovne liste trenutno može naći na akciji i gdje. Korištenjem aplikacije i redovitom kupnjom na promocijama preko nje prosječna hrvatska četveročlana obitelj može mjesečno uštedjeti oko 200 EUR, ističe autor aplikacije. Zahvaljujući navedenim značajkama i pogodnostima, ova aplikacija znatno olakšava samo iskustvo kupnje te reducira broj potrebnih aplikacija.