Auro Domus - marketing 18 7 2024Zlato
Ustupljeno
19.7.2024., 13:22
KAD JE NAJPOTREBNIJE

Otkup zlata, zajmovi, zalagaonica… Financijske izazove lako je savladati uz Auro Domus

Sve poskupljuje. Cijene – od prehrane preko stanarine do režija - rastu iz dana u dan, a povećanje plaća ponekad nije dovoljno da se „pokrije“ nezaustavljivi pritisak inflacije. Stoga brojni građani Hrvatske traže pomoć prilikom „balansiranja“ između mjesčenih obiteljskih prihoda i (ne)očekivanih rashoda. A pritom, uz dolazak ljetnih dana i godišnjih odmora, izleta, izlazaka i putovanja, ponekad je dodatna financijska injekcija u kućne budžete i više nego dobrodošla.

Upravo zbog toga, Auro Domus – prvi hrvatski centar zlata i novca – tijekom godina je nadogradio svoju ponudu s brojnim uslugama koje su, prije svega, osmišljene tako da građanima pruže pomoć u situacijama kada im je privremeno financiranje najpotrebnije.

- Naši klijenti doista znaju da se na nas mogu osloniti u tim situacijama, kada moraju brzo i jednostavno „zatvoriti“ svoju financijsku „slagalicu“. Za neke je to odlazak na godišnji odmor, za druge pokrivanje neočekivanih izdataka poput hitnih popravaka, kupovine kućanskih aparata ili nepredviđenih zdravstvenih problema, dok treći žele iskoristiti priliku i, primjerice, isplatiti postojeća kreditna zaduženja u bankama ili se “počastiti” nečim novim. Neovisno o tome koju potrebu imali, znaju da Auro Domus u svojim poslovnicama pruža niz usluga koje omogućuju brzo i jednostavno rješenje za sve financijske izazove, poručuju iz ove kompanije koja je dugi niz godina prisutna na hrvatskom tržištu.

Auro Domus – najbrži put do gotovine

Poslovnice tvrtke Auro Domus najpoznatije su po otkupu zlata, usluzi koju je koristilo nekoliko stotina tisuća Hrvata, a kojima je tijekom gotovo petnaest godina poslovanja kompanije isplaćeno oko pola milijarde eura! Otkup zlata jednostavna je i brza usluga: nakon besplatne i neobvezujuće ponude, ako se odluči na prodaju svog starog zlata, klijent odmah dobiva gotovinu. Cijeli proces gotov je u desetak minuta.

Auro Domus - marketing 18 7 2024Zlato
Ustupljeno

Za one koji se ne žele trajno odreći svog zlata, ali žele iskoristiti njegovu vrijednost, osmišljena je usluga zalagaonice zlata, koja je potpuno fleksibilna kada je u pitanju trajanje zaloga i iznos naknade.

- Naknada kreće već od 1%, a ako nakon isteka dogovorenog trajanja zaloga klijent želi produžiti rok vraćanja isplaćenih sredstava, vrlo jednostavno može produžiti taj period i to učiniti i bez dolaska u poslovnicu. Naime, naš zalog zlata sada je, kod produženja, dostupan i putem interneta. Dobro je istaknuti da, kao što inflacija podiže cijene hrane i goriva, jednako tako utječe i na vrijednost zlata. Drugim riječima, za vrijeme trajanja zaloga vrijednost založenog zlata može i značajno porasti, a u posljednjih godinu dana taj rast je bio 15 posto, objašnjavaju u Auro Domusu.

Usluge dostupne diljem Hrvatske

U pedesetak poslovnica diljem Hrvatske klijenti mogu koristiti usluge mjenjačnice s jednom od najširih ponuda valuta, kupiti i prodati investicijsko zlato kao i zlatne darove za posebne prigode, ali i zajam u suradnji s međunarodnim brendom Kredis.

Auro Domus - marketing 18 7 2024Zlato
Ustupljeno

- Naše poslovanje temelji se na zadovoljstvu klijenata i izgradnji dugotrajnih odnosa zasnovanih na povjerenju i podršci. Posjetite najbližu poslovnicu Auro Domusa, našu web stranicu www.aurodomus.hr ili nas nazovite na broj 0800 73 72 kako biste saznali više o jednostavnom i pristupačnom gotovinskom zajmu. Financijska stabilnost sada je na dohvat ruke, poručuju iz Auro Domusa.