29.03.2011., Hrvatski zavod za zaposljavanje, Osijek - Podrucna sluzba HZZ-a. Photo: Krunoslav Petric/HaloPix//PIXSELL
PIXSELL
17.7.2024., 11:11
MOJ POSAO

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

MBI Münchner Bauwerksinstandsetzung GmbH, inovativna građevinska tvrtka sa sjedištem u Münchenu, bavi se građevinskim i betonskim popravcima. Traže novog Diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Nude ti poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, mogućnost financijskog napredovanja, službeni automobil, mobitel, bonuse, mogućnosti daljnjeg usavršavanja, fleksibilno planiranje odmora i pozitivno radno okruženje. Požuri i prijavi se do 22. srpnja.

CALCIT LIKA, zbog širenja pogona Calcit Zeeland u Nizozemskoj (Terneuzen), u potrazi je za Operaterom u proizvodnji (m/ž). Zadaci uključuju operativno vođenje proizvodnje, pomoć tehnologu proizvodnje te nadzor kvalitete i kapaciteta proizvoda. Nude ti ugovor na neodređeno, stimulativna primanja, rast znanja u samostalnom obavljanju rada te mogućnost napredovanja u okviru zanimanja i radnog mjesta. Ako si zainteresiran, prijavi se na oglas najkasnije do 22. srpnja.

Trgovački maloprodajni lanac Studenac zapošljava Prodavača (m/ž) na više lokacija diljem zemlje. Od kandidata očekuju SSS, komunikativnost, sklonost timskom radu, pouzdanost, predanost poslu, dok je radno iskustvo na istim i/ili sličnim pozicijama poželjno, ali nije nužno. Svoju prijavu pošalji do 19. siječnja.

Magnum Supra d.o.o. u potrazi je za za dva izvršitelja na radnom mjestu Inženjer/Diplomirani inženjer građevinarstva (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Budući zaposlenici bit će odgovorni za sva sredstva rada i materijalna dobra koja su im dana na korištenje za potrebe izvršavanja radnih zadataka, pravovremeno, kvalitetno, zakonito, stručno i savjesno obavljanje poslova i radnih zadataka iz djelokruga njegovog opisa poslova. Oglas je aktivan do 29. srpnja.

Fliba d.o.o. - Merkury (Emmezeta) u potrazi je za Prodavačom/blagajnikom (m/ž) i Skladištarom. (m/ž). Kandidatima nude mentorstvo pri uvođenju u posao, sufinanciranje troškova prijevoza i prehrane, prigodne novčane nagrade i potpore, dodatno plaćen rad nedjeljom, dodatno zdravstveno osiguranje te motivirajuću i ugodnu atmosferu. Javi im se do 25. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!