SLATINA, Korisnici zajamčene minimalne naknade dobivaju 1.050 kuna kao pomoć za ogrjev, 29.09.2021. ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija
16.10.2024., 17:07
Napali 77-godišnjakinju

Lopovi iz Đurđenovca: Žena joj ukrala hranu, a on drva za ogrjev

Provedenim kriminalističkim istraživanjem našičkih policajaca otkriveni su lopovi koji su početkom mjeseca na štetu 77-godišnjakinje u Đurđenovcu počinili dva kaznena djela. Pedesetjednogodišnjakinja i njezin vršnjak su 4. listopada oko 14 sati došli u kuću 77-godišnjakinje u Đurđenovcu, gdje je 51-godišnjakinja gurnula ženu na krevet, nakon čega joj je iz kuće ukrala hranu i druge kućanske potrepštine, a 51-godišnjak je za to vrijeme vani krao njezina drva za ogrjev. "Protiv osumnjičenih podnosimo prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Osijeku" - kažu iz PU osječko-baranjske.

Nizom provedenih kriminalističkih istraživanja vukovarsko-srijemski policajci uspješno su razriješili pet kaznenih djela. Službenici Postaje granične policije Ilok utvrdili su kako je 46-godišnjak počinio dvije krađe na području Šarengrada. Tijekom srpnja i listopada ove godine provalio je u dvije kuće, iz kojih je ukrao odjevne i tehničke predmete.

Vukovarski su policajci kriminalističkim istraživanjem utvrdili kako su 19-godišnjak i maloljetnik na području Vukovara počinili tri krađe. Mladić i maloljetnik su tijekom rujna i listopada ove godine provalili u prostorije sportskog kluba, iz kojeg su ukrali električne kabele. Provalili su i u jedno plovilo uz Dunav, iz kojeg su ukrali opremu za pecanje, te pokušali provaliti u jedan trgovački obrt.