RIJEKA,10.04.2010.CRNAPROMETNA POLICIJA (ILUSTRACIJA POLICIAJAC, POLICIJA, PROMET...)AKCIJA NOĆ BEZ ALKOHOLA KONTROLA PROMETA, ALKOHOLIZIRANOSTI, BRZINE I ISPRAVNOSTI DOKUMENATA,NA FOTO POLICAJAC IVIĆ DOMINIK ALKOTESTSNIMIO SERGEJ DRECHSLER
SERGEJ DRECHSLER
13.10.2024., 15:27
ZAUSTAVLJEN U SITNE SATE

Prekršitelju u Slobodnici policija oduzela automobil

Prometni policajci iz Slavonskog Broda u subotu su oko 4.15 zaustavili automobil kojim je upravljao 22-godišnjak, u Ulici Zvonka Bušića u Slobodnici. Policajci su utvrdili kako mladić nema položen vozački ispit, a kada su ga testirali na droge, dobili su pozitivnu reakciju na THC. S obzirom na to da je 22-godišnji počinitelj prometni recidivist, privremeno mu je oduzet automobil kojim je upravljao. Uhićen je i priveden u policijsku postaju dok ne prestane djelovanje droge. Policija protiv 22-godišnjaka podnosi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

PIJAN SE AUTOM ZABIO U DRUGI

U petak oko 17.40 na Sjevernoj veznoj cesti u Slavonskom Brodu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, koju je izazvao pijani vozač. Očevidom je utvrđeno da je 48-godišnjak, upravljajući autom pod utjecajem alkohola od 1,83 promila, zbog nedržanja potrebnog razmaka udario u automobil ispred sebe koji je vozila 51-godišnjakinja. Pijani vozač odveden je u policijsku postaju na triježnjenje.

U Požeškoj ulici u Brestovcu, u petak oko 20.15, zaustavljen je automobil kojim je upravljao 37-godišnjak s 2,12 promila alkohola u krvi. Istoga dana u ulici Krndija u Pakracu, oko 19, zaustavljen je automobil kojim je upravljao 35-godišnji vozač koji je odbio alkotest i testiranje na droge. Obojica su odvedena na triježnjenje.