Pedofilija - pedofil vreba djecu - ilustracija

 

 

Ustupljena fotografija
11.10.2024., 17:41
MONSTRUOZNI OTAC IZ SLAVONIJE

Degutantni detalji zlostavljanja djeteta: Sina (5) tjerao da ga dira po penisu, crtao svastiku...

Protiv 29-godišnjeg oca iz Slavonije podignuta je optužnica zbog raznih oblika brutalnog zlostavljanja petogodišnjeg sina. U kući u jednom mjestu u Slavoniji 12. listopada 2022. sina je naveo da dodiruje njegovi spolni organ i štapićem nanese bijelu kremu na spolovilo, što je dijete i učinilo, a potom je dijete, dok je s njim ležao na krevetu, naveo da ga objema rukama uhvati za spolni organ...

U razdoblju od točno neutvrđenog dana početkom siječnja 2023. do točno neutvrđenog dana početkom kolovoza 2023. godine 29-godišnjak je u prisutnosti djeteta verbalno vrijeđao i udarao suprugu, a na dijete učestalo vikao i udarao ga rukama po glavi i stražnjici. Dana 3. kolovoza 2023. godien na djetetovim je leđima nacrtao svastiku i ustaško znakovlje, a potom, 23. veljače 2023., dječaku je dao da drži napravu za usitnjavanje droge i posudu s drogom nalik na marihuanu, te je to fotografirao svojim mobilnim telefonom.

Optužnicom ga se tereti za spolno zlostavljanje i iskorištavanje djeteta - spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina i za kazneno djelo protiv braka, obitelji i djece - povredu djetetovih prava. Prije podizanja optužnice Općinsko državno odvjetništvo je, 7. ožujka, protiv okrivljenika donijelo rješenje o provođenju istrage, koje je postalo pravomoćno 5. travnja, a nakon završetka istrage obustavljena je istraga protiv njegove supruge, djetetove majke, koju se do tada sumnjičilo zbog povrede djetetovih prava.

Ispitan u policiji, 29-godišnjak je u svojoj obrani tvrdio da nije on sinu nacrtao svastiku na leđima, nego da je to dijete imalo na leđima kada je došlo kući, a sve fotografirala njegova supruga telefonom, ali je ipak ostavio mogućnost da je i on to snimio. Za fotografiju na kojoj dijete drži posudicu u kojoj je zelena biljna tvar također je tvrdio da ne zna tko je to fotografirao ni tko je to omogućio, jer se ne sjeća.

Istražiteljima je za fotografiju na kojoj je on spuštenih gaćica dok ga dijete objema rukama drži za spolni organ naveo da je fotografiju snimila djetetova majka. Za fotografiju na kojoj dijete maže njegov spolni organ kremom rekao je da je imao neki osip, a dječak vodene kozice. Tvrdio je da se dječak rastužio kada mu je rekao da ga ne može mazati po spolnom organu, pa mu je to na kraju dopustio jer je mu je dijete reklo da će on tatu izliječiti, te ga je namazalo oko spolnog organa...

Ispitano dijete sucu istrage ispričalo je kako je tata bio zločest prema njemu i tukao ga svaki dan rukom po guzi i glavi, a da ga majka nikada nije tukla ni vikala na njega. Dodao je da bi mu tata, kada je ostajao sam s njim, na leđima crtao crteže. Dijete je negiralo da je mama ikada slikala svojim mobitelom to što radi s tatom... 

MUČNI ISKAZ

Dječak je psihologu rekao da bi, kada bi njegova mama išla raditi, tata na njega vikao i tukao ga po guzi i šutao ga, te želi da tata ide u zatvor. Ne želi biti s tatom jer je bezobrazan, samo viče i razbija stvari, mamu tuče i pljuje joj u lice. Strah ga je od oca.

Osim eksplicitnih fotografija istražitelji su pronašli i videozapis u kojem se vidi 29-godišnji otac kako leži na leđima spuštenih bokserica dok dijete u donjem rublju jednom rukom drži očevo ukrućeno spolovilo, a lijevom rukom drži štapić kojim mu nanosi nepoznatu bijelu kremu. Iako svega svjestan, vidljivo je kako otac dječaku dopušta takav kontakt, te se čuje glasi: “Šta radiš?”, “A šta radiš to?”, “Kog mažeš?”, “Tati mažeš?” Videozapisi su nastali 12. listopada 2022. u 5.30.