Original fotka prometne nesreće u Šiškovcima, bez dozvole, pod utjecajem alkohola, prevrnula odjavljenu Vectru na krov. Ima ozlijeđenih
PU VUKOVARSKO-SRIJEMSKA
8.9.2024., 19:50
GUBITAK KONTROLE TIJEKOM VOŽNJE

Pijan prevrnuo automobil, suvozačica je ozlijeđena

Pijani vozači opet prave probleme na cestama Požeštine. U subotu oko 18 sati u blizini mjesta Djedina Rijeka 71-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,01 promila upravljao osobnim automobilom prešao je u suprotni prometni trak, te kotačima udario u bankinu, a potom prednjim dijelom vozila u prometnu signalizaciju. Nakon toga je došlo do prevrtanja vozila na krov i udara u betonski dio vodopropusta i mosta kolnog ulaza.

U nesreći je 73-godišnja putnica teško ozlijeđena, a vozač lakše. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela "izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu". U protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće, u Požegi u Ulici Republike Hrvatske.

Jedan je vozač pak nakon triježnjenja shvatio kako ga čeka paprena novčana kazna i siguran gubitak vozačke dozvole na nekoliko mjeseci jer je pijan vozio auto u suprotnom smjeru. Kako je izvijestila PU požaško-slavonska, u nedjelju oko 3.05 u Požegi, u Županijskoj ulici, policajci su zaustavili automobil koji je vozio 36-godišnjak koji je u krvi imao 1,42 promila alkohola. Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.