07.08.2024., Slavonski Brod - Pronasli dvojicu ozlijedjenih muskaraca u obiteljskoj kuci, jedan umro, drugi zavrsio u bolnici. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
PIXSELL
7.8.2024., 19:59
PRONAĐENI U KUĆI

Što se dogodilo u Slavonskom Brodu: Jedan umro, drugi se bori za život?

Jedan je 31-godišnjak preminuo, a za život drugog 31-godišnjaka liječnici se i dalje bore za život u bolnici nakon što su pronađeni u srijedu u kući u odvojku Ulice Eugena Kvaternika u Slavonskom Brodu. U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, u srijedu u 11.28 sati, zaprimljena je dojava o ozlijeđenim osobama, nakon čega su na mjesto događaja odjurili policija i liječnička ekipa. "Odmah su upućeni policijski službenici i djelatnici Hitne medicinske pomoći, koji su u obiteljskoj kući pružili pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi, a koja je u međuvremenu preminula, a drugu ozlijeđenu mušku osobu prevezli su u bolnicu u Slavonskom Brodu i zadržali na daljnjem liječenju", doznajemo od Kate Nujić, glasnogovornice Policijske uprave brodsko-posavske.
Slavonskobrodski anesteziolog Ivan Mirković otkrio je za Plusportal kakvo je stanje muškarca zaprimljenog na Jedinicu intenzivnog liječenja u Slavonskom Brodu. On ima ozljede opasne za život. "Kod nas je u hitni prijem došao s više ubodnih i reznih rana oštrim predmetom, u lošem stanju. Ima dosta organa i sustava koji su ozlijeđeni i s velikim krvarenjem. Odmah je odvezen u operacijsku salu, gdje se rane zbrinjavaju", rekao je liječnik za Plusportal.
Iako u srijedu poslijepodne nije bilo službenih informacija o tome što se dogodilo, susjedi za Plusportal spominju sukob dvaju muškaraca, a što je dovelo do smrti i teških ozljeda, još se utvrđuje. No što je prethodilo ovom događaju, moći će se utvrditi tek detaljnom istragom u kući gdje se sve zbilo te kad se ispita 31-godišnjak koji se nalazi u bolnici. Iz Policijske uprave brodsko-posavske izvijestili su kako se, u zajedničkoj suradnji policijskih službenika i Županijskog državnog odvjetništva, nastavlja daljnji rad i kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti navedenog događaja.