06.08.2024., Kula, Kutjevo - U prometnoj nesreca poginula su dva mladica nakon sto su automobilom sletjeli s ceste i udarili u drvo. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
PIXSELL
6.8.2024., 13:58
STRAVIČNA NESREĆA U KULI

Maloljetnik i 23-godišnjak poginuli u slijetanju automobila s ceste

Sedamnaestogodišnjak i 23-godišnjak smrtno su stradali u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Ulici Stjepana Radića u Kuli. Policijska uprava požeško-slavonska izvijestila je kako su poginuli u slijetanju automobila s ceste nakon čega je vozilo udarilo u stablo. Policija je dojavu o nesreći dobila u 5.52 sati. Očevid na mjestu nesreće trajao je satima, a državna cesta između mjesta Ferovac i Bektež bila je zatvorena za sav promet. Promet se odvijao alternativnim pravcima.

Automobil u kojem su bili dvojica mladića, uslijed siline u stablo oraha, u potpunosti je bio uništen, a poginuli su tek nekoliko stotina metara od kućnog praga jednoga od njih. Također jučer, oko 13 sati, jedna osoba ozlijeđena je u slijetanju automobila s ceste između mjesta Bektež i Kutjevo. Ozlijeđena osoba prevezena je u Opću županijsku bolnicu Požega.